![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Quote:
|
R8 ala cred ca a fost peste tot in tzara.
|
Quote:
|
maamaaaa, nu v-ati plictisit de SLR-ul ala ????
|
Quote:
|
ia da tu o privire pe topicul asta sa vezi de cate zeci de ori au fost puse poze cu SLr-ul ala!!!....criminalule :lol: ;)
|
2 Attachment(s)
de vineri si de dumica de la vtm la rasnov;)
|
600RE este realizat de Roush pe baza Fordului GT si va fi produs in serie limitata de doar 10 exemplare. Acesta marcheaza scoaterea din productie a lui Ford GT.
Roush si-a pus amprenta asupra acestui model modificand atat exteriorul cat si interiorul. Motorul a fost si el modificat, insa noile valori ale puterii si cuplului nu au fost inca anuntate. Baldescu :D |
Porsche-ul ala cu MBH la numar...are 650 de cai... :D
|
am dat de porsche ala in trafic prin floreasca,la ora de varf,cu toti caii lui putere,avansa la fel de repede ca mine,in coloana.asa bine m-am simtit :D
|
Quote:
GT asta este cel pe care l-am vazut eu, era acu 2 zile in bucuresti da da da ...baldescu deci.... |
ambele masini sunt ale domnului baldescu :D
|
mm cu cateva pegini in urma ati zis ca este un carera gt si ca puneti poze...nu ati pus nik!acu 1 luna ati zis ceva de o zonda ca a ajuns nuj ce ati zis ca puneti poze nati pus nik ,,,,acum cu enzo la fel....asa zic si eu ca in nuj care sia comandat veyron si pun poze...nu mai vb de geaba daca nu e adv :)
|
mah..tie chiar iti place sa comentezi??? ..iesi pe strada si fa poze la masini exotice ca sa ai c sa postezi aici!! ..ultimele posturi au fost doar comentarii fara sens!! ....nu ai vazut destule poze ? ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning