![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
Stai vere usor...sa nu iti bubuie vreo vena.Nu mi-am dat seama ...d-asta am si intrebat..:rolleyes2 |
se vedea frumos daca scoteau si asta un 5`ar in 2 usi :D ca sa nu le mai dea idei altora :))
|
Eu nu inteleg genu asta de oameni :( Ai un E36 cabrio/M3, e o masina frumoasa, de ce sa ii pui bot de E39 ? SAU ai un E39 frumos, elegant, il strici punandu-i bot de E60 si faci un fel de struto-camila. De ce naiba!? :|
|
pentru ca ei pot.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Mie imi place foarte mult masinuta :)
|
Hai sa va arat ceva ce mie mi se pare un kitsch pervers rau de tot.
La una din īntīlniri vine unul cu un Corvette Stingray ridicat oribil de la sol, de el agatata o remorca pe care se afla un Firebird cu usile modificate īn maniera DeLorean. Ambele masini mi se par un dezastru total. pur si simplu bate de joc nu alta. (Vedeti pozele) Tare asi vrea sa stiu parerea voastra |
firebird u ala n are cum sa fie nici odata kitch il cam strica eleronu ala de spate dar in fine merge,e un pic mai custom dar kitch nu
|
1 Attachment(s)
deci poza se numeste exact asa : BMW e30+e46+e60 = opera de kitsch
|
Nai cu cine mah nai cu cine.De ce au stricat ei frumuseata de urs? Pentru ce? Uof Uof....
|
omu` are 3 in 1 ...
|
asta cu 3in1 a mai fost...dar niciodata nu strica o portie de ras:)) =))
|
Quote:
A pus T-Roof'ul īn rama cu geamurile laterale si jos a ridicat pragul de zici ca-i bordura. E deosebit de prost lucrat si usile astea se potrivesc ca nuca-n perete. Nu mai vorbesc de Corvette-ul galben, umflat care-i de rīsul lumii. |
2 Attachment(s)
Marfa noua :lol::lol:
Ce masina e aia prima ? :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning