![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Quote:
|
mersi mult inca o data semjke!;)dar stii ce te rog?in a doua poza,fa dunga si pe capota,si fai si din fata cumva so vad cum ar arata gordini,dar culoare masinii original si dunga gordini negru!mersi,in retsionizat geamurile si triplele in spate originale!mersi!:))
|
2 Attachment(s)
rog un moderator sa lipeasca pozele din acest post in postul meu anterior.
|
2 Attachment(s)
baeti mai am o rugaminte.........faceti-mi si mie totusi un virtual cu un pachet ///M da facuta mai serios.Apreciez enorm munca depusa de XtreZz dar as vrea sa fie ceva mia serios.Fratica sper sa nu te superi pe tema asta nu o fac sa crezi ca am ceva cu tine departe de mine.Dar as vrea sa fie mai aproape de realitate.Va dau aceeasi poza dar va rog folositio pe asta.Aceleasi jante pe 17,pleoape si un pachet ///M.Sper sa nu se supere nimeni de pe-aici!sunt in dilema daca sa achizitionez un pachet sau sa o las simpla cum e in ultima poza facuta de voi numai cu jante!Multumesc!Faceti cand aveti timp.Va dau un model
|
semjke,multumesc inca o data din suflet!!!!:)) ai facut o treab fff faina!;)bafta in continuu!;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1167970 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1167995 |
multzam fain, deja ma gandesc sa o pun si in practica, daca poate careva sa faca si bara fata tot asa in negru cum e facuta capota si plafonul
|
Quote:
|
multumesc la fel.Merci pt poza.a iesit bine!Respect inca odata!
|
4 Attachment(s)
Salut,o poti lucra si pe baba asta ? sunt curios cum arata neagra si cu jante in 3 prezoare ceva rar (nu cele de aro 10 )daca se poate cat mai reala :D ..old school , multumesc!! :)
|
bravo baieti..felicitari pentru ceea ce faceti
|
5 Attachment(s)
Noroc.
Vreau si eu eleronul asta rosu pe masina alba , vopsit alb bineinteles si folie pe geamuri.. dar nu cea mai inchisa.. potrivita asa :D Merci |
2 Attachment(s)
semjke, daca te rog eu frumos, imi mai faci 2 vt-uri, cu daccia mea din lateral,(2poze),numa jentile sa le faci negre lucios/mat, sa vad diferenta daca se poate numa, si in rest nimim nimic schimbat la ea!asa cum este, numa jenti negre!mersi mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning