![]() |
|
Re:
2 Attachment(s)
Vineri cred ca vin si eu macar o data dar mi e jena sa vin si eu s ma bag in seama vezi doamne ca am venit si eu dar nah acuma stii cum e incercareea moarte nare nu am mai reusit sa fac mai nimica la ML numa niste leduri care s au ars partial niste leduri albastre de pozitie si 2 neoane mici in rest cam nimica si 8 stikere atata in rest nimica:( sper sa nu ma fac de ras a si jentiile negre home made
|
Re:
Quote:
|
Re:
4 Attachment(s)
Ok sper sa ajung si sa vad si eu cum sta treaba ca nu am mai fost nici o data am vrut sa vin iarna trecuta dar nu am mai venit ca nah asta e atunci am avut niste probleme d sanatate care sau prelungit destul de mult si nah asta e nici acum nu s au dus de tot dar asta e viatza
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Bunaseara :D:D:D
Ma Scuzati De Publicitate Dar Poate e cineva interesat!:D ASTRA ASIGURARI NUME:M.Gabriel Fac Asigurari:Rca,Casco,Locuinte,De Viata,Calatorii,RCA PARC AUTO Asigurarea la locuinta este obligatorie iar dupa 1 Ianuarie 2011 , Incepe sa amendeze :| tipic romanesc Detali Trimiteti un PM ! Multumesc SI SCUZATI DERANJUL !:D |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
buna seara, buna seara...acuma seara unde se tine, la patinoar sau atrium?
|
Hotareste tu unde.
|
Quote:
|
Atrium ramane! La P4?
|
eu votez DA :D
|
Acum merg de la Atrium spre Patinoar. La Atrium era plina parcarea, nici urma de 4tuning.
|
Deci unde ne vedem?:lol:
|
1 Attachment(s)
nu am ajuns cum a fost ......mi dor de voi.......cred doar de voi in rest nimica...
thanksgiving normal..... |
mi foame :)) :X:X
|
Quote:
pozele astea le iei de pe net??:lol: |
38 Attachment(s)
poze vineri
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning