Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Black Rider 24-11-10 16:18

Re:

2 Attachment(s)
Vineri cred ca vin si eu macar o data dar mi e jena sa vin si eu s ma bag in seama vezi doamne ca am venit si eu dar nah acuma stii cum e incercareea moarte nare nu am mai reusit sa fac mai nimica la ML numa niste leduri care s au ars partial niste leduri albastre de pozitie si 2 neoane mici in rest cam nimica si 8 stikere atata in rest nimica:( sper sa nu ma fac de ras a si jentiile negre home made

baderka 24-11-10 17:04

Re:

Quote:

Originally Posted by Black Rider (Post 3840222)
Vineri cred ca vin si eu macar o data dar mi e jena sa vin si eu s ma bag in seama vezi doamne ca am venit si eu dar nah acuma stii cum e incercareea moarte nare nu am mai reusit sa fac mai nimica la ML numa niste leduri care s au ars partial niste leduri albastre de pozitie si 2 neoane mici in rest cam nimica si 8 stikere atata in rest nimica:( sper sa nu ma fac de ras a si jentiile negre home made

Salut stai linistit man:D in ceea ce piveste facutul de ras ... nu ne intalnim sa ne falim cu bolizii, sau mai stiu eu ce crezi tu ca e pe acolo . Suntem o adunatura de oameni foarte normali zic eu :) :twisted: ma rog acum ... si discutam una alta, mai mancam o aluna, mai bem o bere (fara alcool sau cu :twisted: depinde) in rest........ ce sa zic vineri la 19 te asteptam la patinoar dar mai precis la atrium in parcarea superioara pt ca mai mult ca sigur va ploua .:peace:

Black Rider 24-11-10 19:44

Re:

4 Attachment(s)
Ok sper sa ajung si sa vad si eu cum sta treaba ca nu am mai fost nici o data am vrut sa vin iarna trecuta dar nu am mai venit ca nah asta e atunci am avut niste probleme d sanatate care sau prelungit destul de mult si nah asta e nici acum nu s au dus de tot dar asta e viatza

GbO69 24-11-10 19:56

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Bunaseara :D:D:D
Ma Scuzati De Publicitate Dar Poate e cineva interesat!:D

ASTRA ASIGURARI
NUME:M.Gabriel
Fac Asigurari:Rca,Casco,Locuinte,De Viata,Calatorii,RCA PARC AUTO
Asigurarea la locuinta este obligatorie iar dupa 1 Ianuarie 2011 , Incepe sa amendeze :| tipic romanesc
Detali Trimiteti un PM !
Multumesc SI SCUZATI DERANJUL !:D

ar80rau 26-11-10 16:41

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

buna seara, buna seara...acuma seara unde se tine, la patinoar sau atrium?

Daci 26-11-10 17:11

Hotareste tu unde.

ar80rau 26-11-10 17:18

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 3846545)
Hotareste tu unde.

pai nu decid eu...zice-ti si voi...eu oricum vin direct de la lucru si mi-ar conveni la atrium :):) dar oricum intrebam ca sa stiu unde merg

Daci 26-11-10 17:20

Atrium ramane! La P4?

ar80rau 26-11-10 17:33

eu votez DA :D

Daci 26-11-10 18:14

Acum merg de la Atrium spre Patinoar. La Atrium era plina parcarea, nici urma de 4tuning.

PinkProbeLady 26-11-10 18:15

Deci unde ne vedem?:lol:

rangerxtr 27-11-10 19:37

1 Attachment(s)
nu am ajuns cum a fost ......mi dor de voi.......cred doar de voi in rest nimica...
thanksgiving normal.....

ralphmandl 28-11-10 11:23

mi foame :)) :X:X

Costel-TBO 28-11-10 11:44

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3849830)
nu am ajuns cum a fost ......mi dor de voi.......cred doar de voi in rest nimica...
thanksgiving normal.....

pozele astea le iei de pe net??:lol:

mrrocky89 28-11-10 14:22

38 Attachment(s)
poze vineri

All times are GMT +2. The time now is 20:55.

- Copyright 2026 4Tuning