![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am scos Furia Rosie la o mica plimbare de seara.
|
Quote:
Tomas_SlrR:-Stiu dar dupa ce va fi revopsita si va fi si lasat va fi alta viata cu jantele acestea :D Poate maine seara voi da comanda de suspensie pentru el,sau mai poate astepta inca 2 saptamani suspensia cred ca maine il voi duce la vopsitorie sa scap de culoarea asta :oops: |
4 Attachment(s)
Quick Silver Mersi Ady.
daca vii pe la mine poti sa te dai cu Bmw ca am auzit ca iti place modelul :-) Syndaniel - ma omule fa pozele png ca sa fie pozele clare...si mai bine scoti boxele de pe usi ca nu prea da bine la interior Ionut.Alex - arata bine dacia sport...la cea rosie da jos si bara din fata ca parca arata mai bine fata spoilerele din plastic Balint - succes cu batranelul Dms28 - ce culoare ai ales? La 135i am schimbat arcurile ,armotizoarele ,bucsele si discurile de frana cu etrieti 4 pistonase pe fata si 6 pe spate arcurile sunt de 330mm spate si 300mm fata ... si un set de jante BBS RM black pe 18 inci Si cand m`am dus sa imi iau o pizza ghiciti peste cine dau...prieteni mei curcani...si daca tot am fost pana la pizzerie am facut si niste poze cu masina sticletilor ...mai rar in Romania asa masina :lol: |
Va salut de pe un nou slrr.My game is broke...si chef de refacut toate masinile nu mai am..deci am achzitionat un Mk3.Detalii maine.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Aoleu....acum 20 de minute cu ajutorul la vre`o 10 tovarasi am reusit azi sa kituiesc masina si sa o vopsesc.!
Am fugit repede la calculator si am dat comanda de kit M-Thenic Kit`ul M-Thenic contine: Bara Fata/Spate Praguri Stanga/Dreapta GlobGear Oglinzi Stanga/Dreapta Tacho M-Tehnic Pret: 7000 RON Maine pe la ora 12:30 trebuie sa ajunga curieru cu Kit`ul M-Thenic Ce spuneti de culoare!Pentru mine e culoare simpla modesta,numai vreau culori aprinse bate prea mult la ochi. |
Quote:
Tomas_SlrR-am uitat sa anunt ursu va deveni negru :) |
2 Attachment(s)
Tomas_SlrR Tare bavarezul... Sa-l stapanesti sanato si fara incidente neplacute.
sYdanyel Ms frate. Si tu sa ai grija de bmw.Si in caz ca ai nevoie de ajotor vreodata sa nu uiti sa ma anunti;) balint Pune stopuri de 1300,laso fara bari si tragei un albastru cum e acuma si cu niste dungi gordini si va arata tava Azi am avut timp si am dat cateceva jos depe golf si anume: - Capota - Farurile - Grila - Bara fata - Roata dreapta fata Maine voi continua cu modificarile la masina |
4 Attachment(s)
Modificari noi la golf:
- Eleron GTI - 270 lei - Ornamente aripi gti - 200 lei - Grila GTI - 117 lei - Bari GTI - 300 euro |
4 Attachment(s)
NEW ! BMW E36 (jocul s-a stricat asa ca va salut de pe unul nou...)
-Benzinar -In stare perfecta -Am primit la el si suport de bicicleta deci cred ca acusi v-a veni un BMX ! -Frane nu tocmai ieftine,BREMBO !Attachment 2532101 Attachment 2532102 Attachment 2532103 Attachment 2532104 |
2 Attachment(s)
va salut colegi si vin cu 2 vesti catre voi.
Prima veste ar fi ca, golful si-a atins obiectivul si anume am scos 9.88s pe 402 m, bucurie mare in suflet pana la aflarea vesti a 2. A 2 veste este... urata trista, dupa ce am trecut linia nu m-am oprit si am ajuns la 270 si ceva km/h si s-a produs dezastrul, cum nu am mai avut rabdare pana sa iau o alta transmisie a mea a cedat si a urmat inevitabilul. S-au blocat rotile spate si a inceput sa danseze in toate directiile pana cand am iesit de pe drum si am dat cu rotile de pe dreapta intr-o movile de pamant si de acolo m-am rostogolit, puteam fi mult mai grav insa rollcage-ul m-a salvat am scapat cu ceva taieturi si zgarieturi.... 2 poze :shock::???::cry::oops: PS. masina o dezmembrez... ce a mai ramas din ea pentru ca nu are rost sa o mai pun pe picioare... motorul este ok, cutia in 1000 de bucati, rollcage bun, si maruntisuri... daca aveti nevoie de ceva intrebati. Motorul este la pretul de 1000 de iepuroi - +750hp in configuratia mea al golf lua 0-100km/h in 3.4s. Caroseria nu mai ii buna de nimic este stramba in lonjeroane si unde era motorul + cutia s-a rupt toata podeaua din cauza cutiei de viteze |
Vreun baiat care sa ma ajute si pe mine , pe aici ?!
|
3 Attachment(s)
Ieri la 6 am reusit sa scot motorul si pana la ora 12 am tot smirgheluit , si pana acum am chituit!
:arrow:Cristy - daca am sa reusesc cu dungile:lol: asta era planul orcum:D :arrow:RID3R - cum zice si dms :shock: cum sa faci atatea intr-o seara lol :lol::lol:, capota ta era stramba acum e dreapta:lol::lol: aia nu aveai ce sa i faci tata:lol::lol: :arrow:Ruffy - Naspa:sad: |
3 Attachment(s)
Am revenit din mini-concediul meu.Am dormit vre-o oră,două şi după am dat o fugă pānă la vărul meu să facem schimbul.
Attachment 2532172 Attachment 2532173 Attachment 2532174 Eu sunt mulţumit de acum arată,aşa că vor rămāne pe maşină AC-urile o perioadă(mersi frumos oricum Tomas).Pe spate am pus flanşe de 215mm şi pe faţă de 175mm.Jantele sunt 9j toate 4 cu cauciucuri 245/25/R17. Urmează acum o mică şedinţă foto şi cam atāt.Nu prea mai am ce face momentan,da' cine ştie ce idei īmi mai vin. -Ruffy RUF: Īmi pare rău pt. ce s-a īntāmplat.Bine că eşti ok. -cretu_bs: Să ai parte de ea. -cristy_dacia: E foarte frumos Cirsti,să ai grijă de Golf,şi de tine. ;) -Rid3r*RaCe: Tu īn 20 de minute ai şi chituit-o,şi ai şi vopsit-o ? -Tomas_SlrR: Ai stricat-o cu RM-urile mă.Cum era atunci cānd ai luat-o cu jantele de la mama ei era perfectă. :rolleyes2 -ionut.alex63: Să ai grijă de ambele Dacii.Poliţiştii nu ţi-au spus nimic de faruri/stopuri ? -balint: Succes cu bătrānica. -sYdanyel: Frumos domnu' Daniel.Frumos. ;) -dms28: Ar fi frumos dacă găseşti să-l faci Estoril Blue.Eu personal nu prea am văzut urşi făcuţi aşa. -UserName615: Dumnezeule,cum mergi aşa cu intercoller-ul? Mai ales pe drumurile noastre... -CraZzy_K1D: E statică suspensia? E frumos Golf-ul.Am avut şi eu unul asemănător. -Tis-ul: Frumoasă şedinţa foto Tis. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning