![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
La cum spui tu ca ai mers ar fi minunat sa consume sub 9%. |
nici nu am pastrat toate bonurile de benzina facute pe acel drum. 175 de litrii consumati in 2273 km, drum facut din luxemburg pana in bucuresti. calculati singuri.
|
Ce motorizare?
Si cati litri aveai la inceput si cati la sfarsit? P.S. Poate totusi ai pierdut un bon-doua :) |
Quote:
:) deci masina mea consuma cel mai putin, bate orice studiu, logica si cartea tehnica, ca asa zic eu. astept acum sa vina maine unul cu un ford sa zica ca a ajuns la destinatie oriunde in Europa si un oficial de la ford il astepta acolo si i-a dat inapoi contravaloarea bonurilor, plus 100 lei sa ajunga inapoi in Romania, deci fordul nu consuma nimic, dimpotriva il conduci si castigi bani. :) |
Quote:
|
Quote:
motorul este 2.0 aspirat si 173 cai. in bucuresti ce-i drept daca o alerg consuma ceva. @ondin: calculul ala este mult mai exact decat CB-ul tau. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@dolb: nu am zis ca am facut drumul cu un plin=))) ci cu 175 de litrii, iar la 55L cat are rezervorul..... |
Quote:
Da calculul cel mai exact este plin-plin dar sigur ai gresit pe undeva. Am fost cu diferite masini in zonele de care zici si da consumurile sunt bunicele dar nici asa - record -5.4 la mers CONSTANT cu ~100km/h cu 1.3i in austria - la mers legal elvetia-ro (in ger ~140-150km/h) cu 2.5i/173cp/2001 = 8.5 pe bord si ceva mai mult real. Consumul dat de producator este destul de greu de atins si sigur la viteze mai mici. |
nu am gresit. faceam cam 650 km cu 50L pana se aprindea becul. are 6 trepte cutia si ajuta mult :)
|
1 Attachment(s)
Cam atat consuma 535d (272 CP), la viteza maxima (limitata electronic). Cam greu sa vezi consumul asta la un benzinar.
|
Cam greu sa-l vezi si in poza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning