![]() |
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
Si nu cred ca exista Peco unde sa nu fie si putina apa in rezervoarele alea de la benzinarii, se mai infiltreaza de la ploi. :) |
Quote:
Este contraindicat si poate dauna grav motorului in timp utilizarea unui alt carburant decat cel specificat de producator. In timp carburantii si compozitia acestora evolueaza din mai multe cauze, economie, eficienta, grad poluare, insa vanzatorii acestora au grija ca sa existe pe piata cel putin un model complementar atat pentru masinile noi si pentru masinile mai vechi. Nu poti utiliza la o masina cu norma Euro 5 carburant corespunzator normelor inferioare, insa invers este posibil, mai ales fortat de imprejurari, ca nu mai gasesti acum alt tip de carburant. Bafta. |
Salut baietii....Ma bucur ca sunt pe aici baietii nostrii hunedoreni. Sunt cam off topic dar bine v-am gasit.Sper sa vb cat mai multe si aici si pe mess si poate ne vom si intalni: [email protected]
|
Quote:
|
Quote:
trebuie sa iti fac o vizita sa mai vad ce ai primit pe la magazin.....poate ajung azi....good day my friend....... |
Quote:
|
Buna la toti, vin si eu cu o intrebare pentru cei din HD. Care imi recomanda un magazin si un meserias sau o firma care se ocupa cu alarme auto, pentru ca vreau sa achizitionez una dar nu stiu cine se ocupa cu asa ceva. Va multumesc:lol:
|
domnul danila din buituri
|
puiu imi lasi si mie un nr de tel sau ceva de contact? Mersi mult:D
|
Quote:
|
Quote:
|
- uita-te la topicul de meseriasi...... trebuie sa fie acolo, ca s-a mai discutat. sau ma uit eu cand ajung la tel ca nu il am la mine
- domnule florin, te vad ca esti rosu si imi sari in ochi:D |
Baieti am o intrebare pentru voi.De unde pot sa imi cumpar si eu niste huse bune?
|
Quote:
|
Mozolici vezi ca sunt ceva huse de la UMBRELLA si-au luat 2 colegi de-ai mei si arata bine si sunt de calitate,pret undeva pe la 200RON.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning