Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

Tzzantaru 23-06-13 22:59

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by daman (Post 5502062)
si uite asa azi m-am apucat de chiuloasa.am desfacut-o,curatata,schimbat..........................

Ce ai facut cu aprinderea?I-ai dat semne inainte sa scoti delcou' sau dupa ce l-ai pus la loc ai reglat aprinderea?
Daca ai reglat-o , cu ce?Ai "timing light" sau dupa ureche?

Trebuie sa fac si eu operatiunea asta si cel mai mult ma omoara ca n-am cu ce sa reglez aprinderea.I-as putea da semne inainte s-o dau jos dar si acuma e fix ca p... , reglata dupa ureche.

Sau stie cineva la M10B18i L-jetronic KAT cum se pune aprinderea la punct?In afara de "timing light" ca n-am si vad ca nu vrea nimeni sa ma ajute cu una.

daman 24-06-13 21:13

aprinderea o sa o fac eu.data trecuta m-am uitat mai intai pe youtube la un motor m10b18 de e21 sa imi fac o idee cum sa pun delcoul apoi cu aprinderea am procedat in felul urmator. am facut niste dopuri din hartie pe care le-am bagat in locul bujiilor apoi am invartit motorul si cand a scos dopul de la pistonul 1 am verificat delcoul sa vad daca cade la semn pe pistonul 1,i-am pus fisa si de acolo am urmat ordinea care este trecuta si pe capacul de la chiuloasa.

lovenady 29-06-13 00:11

3 Attachment(s)
salut, vad ca mai este activitate pe aici cat de putina ,am nevoie de ajutorul vostru. Stie cineva ceva despre e21-ul din pozele de mai jos ? ceva de proprietar sau daca cunoaste masina ? am auzit ca ar fii acolo de un an ,si eram interesat de ea :D ,daca stiti ,lasati un mesaj sau pe pm

B.69.KID 29-06-13 00:16

eu am vazut o acum vreo 3 luni pe calea grivitei, daca nu ma insel....

lovenady 29-06-13 00:32

pai acolo e si acm ,pozele sunt de astazi

daman 29-06-13 06:02

e a lui adi masina.tocmai ce a reconditionat-o.nu e abandonata si nu sta de 1 an ;)

lovenady 29-06-13 08:52

ok ,ms de informatie :-)

bilae21 29-06-13 09:47

mai am ceva piese pentru e21 preturi bune: alternator,electromotor,oglinzi,aeroterma,si multe multe alte chestii

fiftyzzz 29-06-13 11:05

Quote:

Originally Posted by daman (Post 5502062)
si uite asa azi m-am apucat de chiuloasa.am desfacut-o,curatata,schimbat semeringuri caci erau pe ultimul drum si refacut scaunele la supape care supare erau pline de camboz,depunere si alte minuni.munca si veselie :-) .scaunele le-am facut cu bormasina,cu un furtun in bormasina si unul prins de supapa iar pasta abraziva am facut-o din praful de la o piatra de ascutit cutite,pisata bine, amestecata cu ulei de motor ;) .rezultatul e mai mult decat ok,am facut si testul cu benzina sa vad daca etanseaza supapele bine si nu curge nicio picatura pe nicaieri ;) . am incercat sa fac treaba buna cu investitie minima .chinul a fost cand a trebuit sa montez supapele la loc caci nu puteam pune sigurantele in capul supapei,am incercat sa le pozitionez si cu un cheste foarte subtire dar degeaba.pana la urma le-am dat cu putina vaselina si s-au lipit la fix de supapa.e treaba migaloasa dar daca vrei sa economisesti niste bani si sa sti ca e facut de mana ta,merita .

Era mai simplu, cred sa folosesti un cleste supape. Gasesti tot felul de scule si mai ales scule auto la ei.

daman 29-06-13 18:56

e bun clestele dar le-am scos cu un patent.au iesit foarte repede caci semerigurile erau imbatranite.

MON-u 19-07-13 09:18

3 Attachment(s)
vad ca nimeni nu a mai postat de ceva vreme..sparg eu gheata,rechinul inca nu sa vandut asa ca ...

daman 19-07-13 18:42

ma bucur ca nu l-ai dat ;)

ff650 22-07-13 10:11

Salutare

caut grila pt 2 faruri parte stanga si grila centrala(nas)-doar in stare perfecta

spor

Yetisaurus.Akjas 23-07-13 17:34

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 5506959)
Se vand 4 jante bmw oe e30,r15,7j echipate cu anvelope toyo proxes 195/50.jantele intra pe e21 fara distantiere.Pret 850lei neg.0753 625 526

Ce offset (ET) au ?

B.69.KID 24-07-13 08:39

Caut capota de e21, nu conteaza starea, multumesc

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning