![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
Daca ai reglat-o , cu ce?Ai "timing light" sau dupa ureche? Trebuie sa fac si eu operatiunea asta si cel mai mult ma omoara ca n-am cu ce sa reglez aprinderea.I-as putea da semne inainte s-o dau jos dar si acuma e fix ca p... , reglata dupa ureche. Sau stie cineva la M10B18i L-jetronic KAT cum se pune aprinderea la punct?In afara de "timing light" ca n-am si vad ca nu vrea nimeni sa ma ajute cu una. |
aprinderea o sa o fac eu.data trecuta m-am uitat mai intai pe youtube la un motor m10b18 de e21 sa imi fac o idee cum sa pun delcoul apoi cu aprinderea am procedat in felul urmator. am facut niste dopuri din hartie pe care le-am bagat in locul bujiilor apoi am invartit motorul si cand a scos dopul de la pistonul 1 am verificat delcoul sa vad daca cade la semn pe pistonul 1,i-am pus fisa si de acolo am urmat ordinea care este trecuta si pe capacul de la chiuloasa.
|
3 Attachment(s)
salut, vad ca mai este activitate pe aici cat de putina ,am nevoie de ajutorul vostru. Stie cineva ceva despre e21-ul din pozele de mai jos ? ceva de proprietar sau daca cunoaste masina ? am auzit ca ar fii acolo de un an ,si eram interesat de ea :D ,daca stiti ,lasati un mesaj sau pe pm
|
eu am vazut o acum vreo 3 luni pe calea grivitei, daca nu ma insel....
|
pai acolo e si acm ,pozele sunt de astazi
|
e a lui adi masina.tocmai ce a reconditionat-o.nu e abandonata si nu sta de 1 an ;)
|
ok ,ms de informatie :-)
|
mai am ceva piese pentru e21 preturi bune: alternator,electromotor,oglinzi,aeroterma,si multe multe alte chestii
|
Quote:
|
e bun clestele dar le-am scos cu un patent.au iesit foarte repede caci semerigurile erau imbatranite.
|
3 Attachment(s)
vad ca nimeni nu a mai postat de ceva vreme..sparg eu gheata,rechinul inca nu sa vandut asa ca ...
|
ma bucur ca nu l-ai dat ;)
|
Salutare
caut grila pt 2 faruri parte stanga si grila centrala(nas)-doar in stare perfecta spor |
Quote:
|
Caut capota de e21, nu conteaza starea, multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning