Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

sorinsidesmokelfs 24-04-11 10:31

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by Radu A.K.A. G.R.M. (Post 4278682)
Focus RS

Ce ziceti?:D

Pluteste in spate?:)

Choby 24-04-11 10:38

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 4277691)
Mersi mult :hug:

PS:Puteai sa ii pui si toba de esapament :lol: ...arata bine oricum ;)

Bai ai facut senzatie cu audi`u pe gom .Felicitari.

PASTE FERICIT TUTUROR. HRISTOS A INVIAT 8)

Radu A.K.A. G.R.M. 24-04-11 10:41

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 4278689)
Pluteste in spate?:)

Da, leviteaza un pic:)). Nu am ce sa ii fac...:rolleyes2

Choby 24-04-11 10:56

ai putea sa ii cobori rotile pe asfalt..... da doar asa ca chestiune acuma masina sta gen pe punte ...

Radu A.K.A. G.R.M. 24-04-11 11:03

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 4278726)
ai putea sa ii cobori rotile pe asfalt..... da doar asa ca chestiune acuma masina sta gen pe punte ...

Masina are Air Ride. Oricum am facut suspensia, tot imi stateau in aer rotile din spate

NtzDra 24-04-11 11:30

5 Attachment(s)
............

sorinsidesmokelfs 24-04-11 11:36

Quote:

Originally Posted by NtzDra (Post 4278778)
............

cea mai tare dacie cum ai colorat lampile?:D si cu ce ai asezat partile din caroserie asa bn mie nu mi-a reusit:D

NtzDra 24-04-11 12:15

1 Attachment(s)
Uitati Dacia 1310 cei care ati cerut-o nu e gata si piesele trebuie sa le aranjati voi ca nu am mai avut chef ;)

Dacia -->Attachment 1968188
Programul pentru aranjat piesele(nu raman la locul lor "forever" :lol:) -->http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias1711

si stopurile sunt facute cu photoshop uite ia de aici cu stopurile deja inegrite piesele le aranjezi cu multa truda si migala :)

tm_kata 24-04-11 12:40

HRISTOS A INVIAT!

Danny am testat TT-ul.
Pareri:
- Versiunea stock e perfecta.
- La versiunea RS mai era umpic de munca la bara fata (ma refer la partea de jos, de langa roti)
- Volanul nu are o pozitie corecta (vorbeste cu cineva de pe GOM, sigur te ajuta)
- Mai era umpic de munca si la suspensie. Masina are uneori tendinta de a ''tremura''.
- Pozitia jantelor nu era corecta. Pe partea stanga a masinii, jantele erau bagate mai in interior fata de cele de pe dreapta. S-a rezolvat repede si usor cu SLRR Editor.
- In rest, jos palaria!

PS: Eu zic ca iti critic constructiv munca si sper sa nu te superi. Sincer cred ca numai asa poti deveni un modder mai bun, iar cu timpul vei evolua foarte mult. Daca te supar, te rog sa imi zici. Iti propusesem sa faci Eclipse-ul tocmai pentru ca la masina respectiva poti incerca sa faci bodykit-uri, eleroane, faruri si stopuri aftermarket. Incercarea moarte n-are. :)
Apropo, nu cer sa faci Eclipse-ul. Am dat doar un exemplu.

dotzyke 24-04-11 12:57

6 Attachment(s)
HRISTOS A INVIAT !

Alfa Romeo Brera

danny125 24-04-11 13:30

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 4278865)
HRISTOS A INVIAT!

Danny am testat TT-ul.
Pareri:
- Versiunea stock e perfecta.
- La versiunea RS mai era umpic de munca la bara fata (ma refer la partea de jos, de langa roti)
- Volanul nu are o pozitie corecta (vorbeste cu cineva de pe GOM, sigur te ajuta)
- Mai era umpic de munca si la suspensie. Masina are uneori tendinta de a ''tremura''.
- Pozitia jantelor nu era corecta. Pe partea stanga a masinii, jantele erau bagate mai in interior fata de cele de pe dreapta. S-a rezolvat repede si usor cu SLRR Editor.
- In rest, jos palaria!

PS: Eu zic ca iti critic constructiv munca si sper sa nu te superi. Sincer cred ca numai asa poti deveni un modder mai bun, iar cu timpul vei evolua foarte mult. Daca te supar, te rog sa imi zici. Iti propusesem sa faci Eclipse-ul tocmai pentru ca la masina respectiva poti incerca sa faci bodykit-uri, eleroane, faruri si stopuri aftermarket. Incercarea moarte n-are. :)
Apropo, nu cer sa faci Eclipse-ul. Am dat doar un exemplu.

Mersi mult...nu ma supar :lol: si acum sa ma scot:
-modelul 3d a venit in versiunea stock de aceea arata bine
-la versiunea rs am luat barile de pe un alt model 3d si normal sa nu mai de-a perfect la imbinari (de modelat din nou era exclus de la inceput ca sunt paralel :oops:)
-volanul...volanul ala mi-a scos peri albi:lol: m-am prins cum trebuie reglat dar mai bine de atat nu am reusit :oops:
-am vazut si eu chestia asta iar dupa ce am lucrat putin la physics nu a mai tremurat asa ca am crezut ca s-a rezolvat
-jantele sincer nu am vazut :rolleyes2

Am cautat modelul 3d de la eclipse dar in GTA nu am gasit iar ce am gasit din forza nu arata prea bine...

tm_kata 24-04-11 13:59

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 4278926)
Mersi mult...nu ma supar :lol: si acum sa ma scot:
-modelul 3d a venit in versiunea stock de aceea arata bine
-la versiunea rs am luat barile de pe un alt model 3d si normal sa nu mai de-a perfect la imbinari (de modelat din nou era exclus de la inceput ca sunt paralel :oops:)
-volanul...volanul ala mi-a scos peri albi:lol: m-am prins cum trebuie reglat dar mai bine de atat nu am reusit :oops:
-am vazut si eu chestia asta iar dupa ce am lucrat putin la physics nu a mai tremurat asa ca am crezut ca s-a rezolvat
-jantele sincer nu am vazut :rolleyes2

Am cautat modelul 3d de la eclipse dar in GTA nu am gasit iar ce am gasit din forza nu arata prea bine...

Te cred ca munca asta iti poate scoate peri albi... Poate de aceea nu ma apuc si eu :). In legatura cu Eclipse-ul... E o fantezie de-a mea :).

PS: Arunca o geana aici: http://www.mm2x.com/mm2riva/forza3_cars.html

danny125 24-04-11 14:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 4278963)
Te cred ca munca asta iti poate scoate peri albi... Poate de aceea nu ma apuc si eu :). In legatura cu Eclipse-ul... E o fantezie de-a mea :).

PS: Arunca o geana aici: http://www.mm2x.com/mm2riva/forza3_cars.html

Dap...de aici l-am luat si interirul era varza :lol: ...in schimb exteriorul arata bine :???:
uite niste rendere

tm_kata 24-04-11 14:38

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 4278992)
Dap...de aici l-am luat si interirul era varza :lol: ...in schimb exteriorul arata bine :???:
uite niste rendere

Da, arata rau interiorul. Dar cum ziceam, nu iti spun sa o faci. Continua cu ce masina vrei.

dotzyke 24-04-11 20:51

5 Attachment(s)
Dacia 1310 Berlina

All times are GMT +2. The time now is 20:28.

- Copyright 2026 4Tuning