Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Hellman 25-04-09 18:11

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 2265741)
=)))))))))))))) ALCOOLIC DECLARAT !!! Numai el si hellman ce o sa mai vanda masini pe "sume" d-astea :P:)))

te rog frumos sa tii glumele astea pentru tine

Psycho 26-04-09 00:24

Astazi s-a tinut marsul motociclistilor , fara evenimente , doar niste nesimtiti care nu ne-au dat prioritate dar de ... chiar daca eram insotiti de politie s-au gasit sa ne taie fata si alte probleme

http://www.mircon.ro/0425201753AnalogTV4.avi

street_racer 26-04-09 02:43

make ce-ai mah ? deodata vad ca iti iei functzia prea in serios !!! sau nu mai dormi bine??? ... zi-mi , te rog , ca iti sugerez cateva idei cum ai putea sa iti rezolvi problemele !!!

YZF-PWR 26-04-09 18:37

Functia? ce functie? Ca eu parca stiam k baiatu cu subaru negru era pe Cta conducatoru filialei Fanatik ( presedinte sau cum vreti sa numiti ).

zbuf 26-04-09 18:42

am si eu o rugaminte....inchideti subiectul Fanatik ca nu este frumos sa discutam despre membrii unui club cand nu sunt de fata.problemele noastre s-au rezolvat pana acum in interiorul clubului si sper ca si de acum incolo sa fie la fel.
PS: zz nu te mai lua de helman te rog ca dupa aceea am sa imi aud vorbe ca barfesc lumea aiurea prin orash.pup yuuuuuuuuuu all

YZF-PWR 26-04-09 18:44

Ce probleme ma k nu inteleg nimic? ce membrii nu sunt de fatza ca am intrebat de hellman care vad ca e on-line , doar k nu stiu despre ce functie . Interioru clubului ? esti in Fanatik? eu stiam k ai fost la NSL acum aflu k esti in Fanatik.

street_racer 26-04-09 21:57

stai mah zbuf linistit ... discutia nu se poarta intre membru fanatik si membru black widow. discutia se poarta intre hellman si zeze , doua cunostinte etc ... nu a vbit nimeni de fanatik. cand am zis "functie", m-am referit la cu totul altceva !!! relaxati-va ca o sa faceti riduri si e pacat ca sunteti tineri ;) :P

Hellman 27-04-09 00:42

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2268231)
Ce probleme ma k nu inteleg nimic? ce membrii nu sunt de fatza ca am intrebat de hellman care vad ca e on-line , doar k nu stiu despre ce functie . Interioru clubului ? esti in Fanatik? eu stiam k ai fost la NSL acum aflu k esti in Fanatik.

Da fac parte din conducerea Fanatik filiala Constanta.

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 2268879)
stai mah zbuf linistit ... discutia nu se poarta intre membru fanatik si membru black widow. discutia se poarta intre hellman si zeze , doua cunostinte etc ... nu a vbit nimeni de fanatik. cand am zis "functie", m-am referit la cu totul altceva !!! relaxati-va ca o sa faceti riduri si e pacat ca sunteti tineri ;) :P

Da'mi un telefon sa imi explici treaba cu functia ca pe asta nici eu nu am inteles'o

Iar referitor la discutiile de pe forum eu cred ca acestea se poarta intre prieteni/amici/cunostiinte etc., nu intre membrul clubului x si membrul clubului y.

daytona 27-04-09 04:33

duminik seara am vazut o linie tare interesanta intre CT ?? XXX si CT ?? XXX (2 pisici)..... s-au dat de 3 ori si toate 3 lea castigat xx-u ultimile 2 foarte strans gen jumate de masina......lam mai vazut de cateva ori si as vrea sa stiu daca are ceva modificat sau daca pot lua legatura cu el?
Sper k nu am deranjat cu postul meu:D

pigoo 27-04-09 07:29

mda .. interesant. cred ca puteai sa pui direct intrebarea fara sa ne dai atat de multe detalii despre ce ai vazut .

YZF-PWR 27-04-09 09:14

aaa deci de-aia ti s-a urcat tie lumea asa la cap

daytona 27-04-09 22:18

Chiar nu-l cunoaste nimeni pe ala cu pisicutza cu smf???astept un pm cva:D

YZF-PWR 27-04-09 22:20

Una bleumaren cumva ? daca da atunci ZZZ street_racer il cunoaste.

Sofro 27-04-09 22:54

Ala cu smf`u e prieten bun de-al meu.@daytona dak vrei sa iei legatura cu el da-mi un pm cu id tau.
@Yzf....srry k te corectez dar masina e neagra.:D

Psycho 27-04-09 23:32

bai care mi-a ridicat stergatoru :))

Ady .. eu te-am salutat pe 1 mai cu _|_ ca te uiti in pewla .. mai aveam putin si iti saream in fata :D

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning