Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Lukian_XXX 13-01-07 16:21

Re: Comentarii lucrari!

il vreau yo

*-_Speed_-* 13-01-07 16:58

2 Attachment(s)
Un Chervolet Camaro de la mine:D e facuta brush toata;)

Barum 13-01-07 20:02

*-_Speed_-*

prima greseala ....Chevrolet nu Chervolet :))
a 2 a -> plasa nu are umbre si mi se pare cam mare; potzi face umbre
cu burn tool sau cu brush tool dar cu opacitatea mai scazuta km 20%
a 3 a-> pe capota daca ai facut carbon sa stii ca ee prea mic; cu free transform puteai sa faci varbonu` mai mare oleak
a 4 a-> jos in dreapta cum privesty la bara fata ai o selectzie stramba ....; alta data selecteaza mai cu grija !
in rest ee OK

Bafta !

Panacota 13-01-07 21:50

4 Attachment(s)
Stiu ca am ceva vreme de cand nu am mai postat nici o lucrare dar sper ca nu mi-am iesit din mana chiar de tot
Fordul e brush total in afara de jante iar Citroenul cred ca se intelege de la sine:D

Ace Axel 13-01-07 22:38

la ford... in primul rand... e ciudat k e in miscare... fara sofer... si p urma.... liniile de la usi, capota, bodykit sunt ciudate; aerisirile laterale sunt ireale, aripa aia latita p spate nu arata real, in aerisirea aia din fata nu inteleg c e... iar capota nu se potriveste langa parbriz.
in skimb... citroen-ul mi se pare misto :D

Barum 14-01-07 02:20

2 Attachment(s)
Si in curand si fata......

pana una alta....back :rolleyes2 :arrow:

wlady 14-01-07 07:13

Barum, chiar frumoasa bara de lambo pe alfa ! E super smekera masina ! Un Scion la care tin f mult si un Chevrolet. E pe drum un Alfa Brera cu un kit brush ...

wlady 14-01-07 07:27

5 Attachment(s)
Doamne, am uitat sa pun pozele si am dat edit, m-am dus sa iau micul dejun si nu l-am mai putut edita ! Admin, nu se poate schimba ?

L33L00 14-01-07 10:33

2 Attachment(s)
haideti sa va vad ce commenturi imi bagati la asta ;)

Barum 14-01-07 10:44

wlady

Chevrolet
-> rotzile sunt cam strambe puse
-> ai ceva selectzii strambe la geamu usii nu cea pe rola.....
-> in rest mi se pare in regula

Scion
-> la pleoape umpik nuanta masini puteai ca sa le dai ....ca ii mult prea stridenta culoarea care le au in rest nu vad greseli

bafta !

L33LOO rotzile sunt cam ovale in rest ee ok! bvvv!!

patriotu90 14-01-07 11:20

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 697412)
haideti sa va vad ce commenturi imi bagati la asta ;)

aerisirile mici nu au plasa ... plasa din masca trebuia sa fie mai intunecata ....

ps ... te rog pune tutorialu sau link-ul tutorialului dp care ai invatat sa faci jante de sticla la sectiunea Tutoriale Adobe Photoshop

vlad_VSV 14-01-07 11:38

si ca sunt off dar te rog mult de tot l33loo...zi de unde ai background-urile astea mortale....cum ii ala de pe bmw-ul z4 ce l-ai facut si asta de acuma...ms mult de tot...raman dator...;)

L33L00 14-01-07 12:23

poi .. bgurile le am de la un tip de pe psu care ma ajuta cand il rog

jantele de sticla care defapt is pexiglas exista p[e bune ... au fost prezentate la SEMA

iar in rest de grila aerisirea laterala si ventu din spoiler nu mai am alte aerisiri =>> nici plasa ... si ventu ala de pe lateral e esapamentu

tng 14-01-07 12:32

L33Loo
Lucrarea ta se bazeaza mai mult pe estetica.Te rezumi mai mult la reflexii,culori,fundal schimbat ... intr-adevar iti ies bine, dar tuningu/imbinarile elementelor e mascat prin culorile inchise pe care le folosesti .. si e cam soft

patriotu90 14-01-07 12:47

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 697580)
jantele de sticla care defapt is pexiglas exista p[e bune ... au fost prezentate la SEMA

at te rog pune poza cu jantele reale ...

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning