![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Ai mai jos codul,il scrii pe o foaie si mergi cu el la orice magazin auto,ar trebui sa aibe.
In cel mai rau caz mergi la Bavaria si iei originale. |
Quote:
|
Help
Intrebare :
Se schimba 1,6 m40 de pe e36 cu m50 de pe e34 (07.93 anul) . Este nevoie pentru transplantul motorului doar de : -suportii metalici - fara tampoanele de cauciuc ?? -serpi - saxofon ( si cum io m-ai spune ) -baie ulei - baia de pe e34 vine in caseta si ce mai e pe acolo -sorbul aferent Din cele enumerate mai sus , mai trebuie ceva ? Marti este deadline-ul; deja suportii s-au luat, baia si sorbul ajung marti. Multumesc lui JimGod si Zeky pentru piesele lipsa, amabilitate si indrumarile necesare, ................ pana acum :D ! |
Am si eu o nelamurire.Exista o diferenta majora de performanta intre 2.5 si 2.8?Care ar fi mai indicat 2.5 s1 (non vanos) sau 2.5 s2(vanos).Apar ceva probleme la s2?(vanos obosit, etc...)
|
Quote:
Cel mai indicat e S2 VANOS.fara discutii. Vanos obosit? wtf. sa fim seriosi |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Daca ai posibilitate, financiara, sa iei 2,8 - go for it ! |
Quote:
Daca poti, mergi cu ambele si fa-ti o idee. |
Quote:
Am inteles ca unele motoare sunt facute din un aliaj prost.cum imi dau seama daca e bun sau nu, dupa ce an s-au fabricat cele bune? se potriveste motorul de pe seria 5 2.8 e39 pe e36? ce modificari trebuie facute ? ce trebuie sa mai aiba motorul pt a putea fi monat pe e36 inafatra de cutie cardan diferential planetare. |
Quote:
Am mers o gramada cu ambele, nu o tura de proba. Daca observi, in poza comparativa pusa de tine, e diferenta de 0.7 secunde 0-100kmh, si 0.4 secunde 0-1000m. Nu mi se par asa enorme. |
Quote:
Dupa cum ai citit mai sus ( presupun ) , fac transplantul de pe un e34 2,0 pe un e36 1,6 . O parte din raspunsuri le gasesti acolopentru ca ti se aplica si tie, fiind in principiu aceiasi operatiune ! Succese ! |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |