Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 02-04-07 09:51

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 827908)
in ziua de Pasti ....ce ar fi sa mergem la gratar dupa amiaza!?!?!

Nu de Pasti fiindca Pastele se face cu familia dupa parerea mea. Dupa sau cu o zi inainte. Oricum..., se vor face bisericutze, asa ca eu imi voia alege grupul cu care merg si gata. In plus daca mergem multi, nu facem toata carnea pe un gratar ci sa avem mai multe la noi. Fiecare grup cu gratarul lui, dar stam aproape unii de altii.

kraven_4_all 02-04-07 10:20

de acord cu tine bobby chiar dak n`o sa vin:)...pastele in familie...grataru` ...avem la zile sa`l facem....noi sa fim sanatoshi si sa avem ce sa punem pe el...

bogdan_wrc 02-04-07 14:16

Quote:

Originally Posted by Aadryan (Post 814774)
Ia uitati cat de mult pot sa debiteze unii de pe forum. Domnul "Logan14Power" afirma urmatoarele:D

Bai ce slabi sunteti!! voi nu stiti sa mergeti fratilor adevarat cu masina !!
Pai eu cu loganu meu de 1.4 STOCK scot sub 8secunde pana la 100km/h CRONOMETRAT frate,nu asa la vrajeala, iar la viteza maxima i-am dat 210 (4 in masina cu bagaje full si mai aveam pedala .. ohoo)

Sa nu mai zic ca i-am dat praf unui Passat 1.8t pe bucuresti-pitesti. S-a tinut baiatul pana pe la 140-150 asa de mine, dar apoi l-am lasat in urma... ohooo .. vai de capul lui.

Loganul e chiar o masina tare sa stiti

DONule vezi ca ai rivali seriosi, eu zic sa-ti pui un cip ceva ca nu mai e de trait cu astia:lol:

ala cu loganul era politist... vroia sa prinda si el ceva...

PH86MIN 02-04-07 14:24

d unde sti???sau era unul kre si-a facut cont la caterink??:D

bogdan_wrc 02-04-07 15:16

pt ca s-a aflat ;)

Aadryan 02-04-07 18:01

Mdea......chiar ma gandeam la un momentdat daca exista pe forumul asta Gabori "undercover". Oricum este destul de prost ala si nu a stiut cum sa formuleze niste intrebari ca sa prinda si el ceva. Tipic pentru tractoristii aia de la rutiera.

kraven_4_all 02-04-07 19:15

te rog frumos adriane nu jignii onorabilele Capete de Creta:D

Red_D()g 02-04-07 19:23

Dar cu ce nick intrase gaboru pe forum.??

shantzu 02-04-07 19:26

cu shantzu !
trebuie sa recunosc ca eu v-am dat in gat de fiecare data .... acum ca ati aflat sper sa ma mai primiti in comunitate :mrgreen:

PH86MIN 02-04-07 20:26

lasa k am vazut si eu sapt trecuta(mai exact vineri) un cretin d politist care a depasit pe pod la brazi,iar din fatza venea un tir,tipul cu tirul a trebuit sa incetineasca sa il lase pe dobitoc sa intre la loc pe banda k altfel il facea praf,si nu era nici in misiune k nu avea sirenele aprinse,plus k pe pod e linie contiuna (bn k oricum nu ai voise sa depasesti pe pod) k pt chiori,ink odata pt ei nu exista legi pt noi da :(

tre 02-04-07 21:29

si-o fi dat intalnire cu maricica in camp si se grabea sa nu inghete saraca.

PH86MIN 02-04-07 21:35

pai stai linistiti k isi asteapta si "femeile" sa le ia d la scoala,k am vazut cu ochii mei :D

bogdan_wrc 03-04-07 08:44

am cam lipsit de pe forum. ce s-a mai intamplat? cate pagini ati scris...ceva interesant?

kraven_4_all 03-04-07 09:04

sincer nu prea.....nu te chinui sa te uiti in urma...:D

kraven_4_all 03-04-07 09:42

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 830340)
de prin "public"

dupa ce a intrat aox-ul spune cineva : " Mariuse, degeaba ai muncit 3 ani la ea ca tot nu trage " - Marius fiind proprietarul ursuletului T X A :-?

sau

intreaba cineva : de ce nu face AOX cerculete?
raspuns : " masina e draguta asa...dar e prea tare in suspensii si amortizoare si o impiedica sa faca, plus ca nu prea ii tine frana de mana am vazut "

kre mai shtii d`astea??...pe langa toti tzaranii kre erau pe langa mine la burn`event...kre le aratau ei lectii la cei din NSL,Anonymus si MR dak erau jos cu nush ce bmw`uri...de ziceau ei....lumea nu apreciaza ...deloc...

All times are GMT +2. The time now is 18:04.

- Copyright 2026 4Tuning