![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
de acord cu tine bobby chiar dak n`o sa vin:)...pastele in familie...grataru` ...avem la zile sa`l facem....noi sa fim sanatoshi si sa avem ce sa punem pe el...
|
Quote:
|
d unde sti???sau era unul kre si-a facut cont la caterink??:D
|
pt ca s-a aflat ;)
|
Mdea......chiar ma gandeam la un momentdat daca exista pe forumul asta Gabori "undercover". Oricum este destul de prost ala si nu a stiut cum sa formuleze niste intrebari ca sa prinda si el ceva. Tipic pentru tractoristii aia de la rutiera.
|
te rog frumos adriane nu jignii onorabilele Capete de Creta:D
|
Dar cu ce nick intrase gaboru pe forum.??
|
cu shantzu !
trebuie sa recunosc ca eu v-am dat in gat de fiecare data .... acum ca ati aflat sper sa ma mai primiti in comunitate :mrgreen: |
lasa k am vazut si eu sapt trecuta(mai exact vineri) un cretin d politist care a depasit pe pod la brazi,iar din fatza venea un tir,tipul cu tirul a trebuit sa incetineasca sa il lase pe dobitoc sa intre la loc pe banda k altfel il facea praf,si nu era nici in misiune k nu avea sirenele aprinse,plus k pe pod e linie contiuna (bn k oricum nu ai voise sa depasesti pe pod) k pt chiori,ink odata pt ei nu exista legi pt noi da :(
|
si-o fi dat intalnire cu maricica in camp si se grabea sa nu inghete saraca.
|
pai stai linistiti k isi asteapta si "femeile" sa le ia d la scoala,k am vazut cu ochii mei :D
|
am cam lipsit de pe forum. ce s-a mai intamplat? cate pagini ati scris...ceva interesant?
|
sincer nu prea.....nu te chinui sa te uiti in urma...:D
|
Quote:
kre mai shtii d`astea??...pe langa toti tzaranii kre erau pe langa mine la burn`event...kre le aratau ei lectii la cei din NSL,Anonymus si MR dak erau jos cu nush ce bmw`uri...de ziceau ei....lumea nu apreciaza ...deloc... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning