Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Dimitris 09-10-07 16:32

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by Airscape (Post 1140563)
Fa-i si tu o poza...

nu poate, trebuie sa ramana un mit...

Achim 09-10-07 18:01

mi-a mai zis cineva ca l-a vazut prin aviatiei :rolleyes2

EaGle 09-10-07 18:07

hai sa nu tragem concluzii!!! ..e posibil sa fie..(80% se pare ca e adevarat).asteptam poze ;)

vladdaman 09-10-07 19:34

am vazut si eu enzo galben numere rosii...fuck deci a incercat sa intre pe o strada si erau niste speed bumps mai naturale(adica cum obisnuiesc ai nostrii sa lase pamantul ala mai ridicat la strazile noi era o movilita de vreo 5 sau 6 cm)...:P a intors masina si coloana de 7 masini din spate...

alexSHO 09-10-07 19:48

b_gt am vazut niste pagini in spate ca ai fost un pic ironic, inca astept sa ma convingi ca tu chiar il cunosti pe cel cu carrera gt.... pozele la semafor nu imi spun absolut nimic :)

Bemelo 09-10-07 19:55

si cine oi fi tu sa iti demonstreze tie asta ? Importantule...

alexSHO 09-10-07 21:09

Quote:

Originally Posted by Bemelo (Post 1141157)
si cine oi fi tu sa iti demonstreze tie asta ? Importantule...

sunt un om ca oricare altul care are care are printre pasiuni si masinile DAR

nu-mi plac pustii care se dau mai importanti decat sunt.. adica el poate sa spuna ca este prieten si cu brad pitt daca nu imi demonstreaza ma lasa rece, pe voi poate va da pe spate

si nu-mi plac pustii care au lucruri despre care cred ca sunt extraterestre (cum crezi tu de super mega hiper gti-ul tau).. macar de ai fi muncit pentru el :)

EaGle 09-10-07 21:18

mai bine taci daca nu sti nimic despre altii ;) ... fiecare se multumeste cu ce are..!! ..si cum a mai zis Bemelo ..cine esti tu sa-ti demonstreze tie?..esti cumva un judecator? ..sa dai verdictul? ...daca taceai filizof ramaneai!!! (crezi c vrei...)...si scrie si tu mai corect sa se inteleaga...yo macar am motiv.dar tu???!!! :lol: ...scz de OT si mai bine stergeti posturile precedente si prezentul!

Bemelo 09-10-07 22:39

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1141288)

nu-mi plac pustii care se dau mai importanti decat sunt.. adica el poate sa spuna ca este prieten si cu brad pitt daca nu imi demonstreaza ma lasa rece, pe voi poate va da pe spate

si nu-mi plac pustii care au lucruri despre care cred ca sunt extraterestre (cum crezi tu de super mega hiper gti-ul tau).. macar de ai fi muncit pentru el :)

Omule... desi am o situatie materiala foarte buna.. muncesc ca sofer de duba la Picollo. Asa ca masoara-ti cuvintele. Si stai linistit ca am o parere corecta despre gti-ul meu. Tu cam ai ceva cu toata lumea.. nu cumva esti cam complexat? Fumeaza un joint .. relaxeaza-te .. Ultimul post . Scz de off.

b_gt 09-10-07 22:58

mai bine nu vb ....nu am fost ironic..pt k nu am cu cine...eu intru aici s vb despre masini frumoase si mai zik si eu cand mai vine ceva nou..(ai ras cand am zis k mai vine cu car gt) ziceai k am zis k vine bomba atomica..

alex_bmw 10-10-07 01:08

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1141288)

de ce tre sa iti demonstreze el ca il cunoaste pe ala ? omul a facut o afirmatie iar eu unul il cred iar tu dak vedeai tot topicul credeai si tu .....tu la 21 de ani ai muncit mult pt leonul ala nu ? ne lasi ? pls......

car_addict 10-10-07 13:27

Quote:

Originally Posted by Bemelo (Post 1141514)
Omule... desi am o situatie materiala foarte buna.. muncesc ca sofer de duba la Picollo. Asa ca masoara-ti cuvintele. Si stai linistit ca am o parere corecta despre gti-ul meu. Tu cam ai ceva cu toata lumea.. nu cumva esti cam complexat? Fumeaza un joint .. relaxeaza-te .. Ultimul post . Scz de off.

bemelo, care piccolo D: ?
sry ptr off topic

Bemelo 10-10-07 13:31

vezi pm. :D

bmwm5 10-10-07 14:08

5 Attachment(s)
niste masini...

-LEXION- 10-10-07 16:14

7 Attachment(s)
de prin Bucuresti.....

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning