![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
4 Attachment(s)
Placute noi...etrieri reconditionati cu tovarasul Interceptor :-)...tobe noi....:lol: aproape gata de Transalpina
|
Quote:
Repede m-ai deconspirat Damane. :D |
@focu2, arata superb tobele. Vedem si cateva poze pe sub rechin cum se leaga finalele?
De unde ai luat tobele ? cu cat ? Aici te poti inscriete pe lista celor participanti la excursia pe transalpina: https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post5496613 |
Quote:
bv |
salutare ma poate ajuta cineva cu o pompa pentru un sase cilindri multumesc
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
si uite asa azi m-am apucat de chiuloasa.am desfacut-o,curatata,schimbat semeringuri caci erau pe ultimul drum si refacut scaunele la supape care supare erau pline de camboz,depunere si alte minuni.munca si veselie :-) .scaunele le-am facut cu bormasina,cu un furtun in bormasina si unul prins de supapa iar pasta abraziva am facut-o din praful de la o piatra de ascutit cutite,pisata bine, amestecata cu ulei de motor ;) .rezultatul e mai mult decat ok,am facut si testul cu benzina sa vad daca etanseaza supapele bine si nu curge nicio picatura pe nicaieri ;) . am incercat sa fac treaba buna cu investitie minima .chinul a fost cand a trebuit sa montez supapele la loc caci nu puteam pune sigurantele in capul supapei,am incercat sa le pozitionez si cu un cheste foarte subtire dar degeaba.pana la urma le-am dat cu putina vaselina si s-au lipit la fix de supapa.e treaba migaloasa dar daca vrei sa economisesti niste bani si sa sti ca e facut de mana ta,merita .
|
10 Attachment(s)
alte poze
|
Faina treaba damane. Spor maxim pe mai departe.
|
are cineva schema de distributie pentru m10?
|
am eu
|
3 Attachment(s)
Am gasit un mecanic care mi-a facut reglarea la tacheti si am pus, cu ocazia asta, si o garnitura noua la capac culbutori. Nu mai curge ulei pe motor:d.
pe de alta parte am gasit un fir rupt, cred ca e senzorul de temperatura apa, asa o fi? ca inca imi arata la bord temperatura apei corect. |
3 Attachment(s)
Se vand 4 jante bmw oe e30,r15,7j echipate cu anvelope toyo proxes 195/50.jantele intra pe e21 fara distantiere.Pret 850lei neg.0753 625 526
|
mie nu mi-au intrat pe fatza fara distantiere imi prindeau in viraje in capu de bara
|
bv daman hai cu ea pe masina.ieri am duso si pe a mea la garaj sa vedem ce iese am facut scaunele la supape semeringuri noi acum doamne ajuta :D sa vedem ce o sa iese.bafta la toti
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning