![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Duminica dim la ora 4:30 mashina aia smechera de politzie camuflata in mashina tuning la prins pe un amic de al meu, eu afladu-ma pe scaunul din dreapta, in municipiul Piatra-Neamt ca a depasit pe linie continua. Depasirea a fost efectuata dupa o asigurare temeinica ca nu se afla nici un sticlet pe strada da ce sa vezi mashina care venea din sens opus cu leduri in bara si etc sa dovedit a fii celebra mashina de de politzie tuning.
Urmarile nu mai conteaza cert este faptul ca noaptea te induce rau in eroare. |
ajule cum asa ?.... nu l-ati infulecat ?
|
Astept pe cineva de l BC in seara asta pe al Piatra? Ca sa stiu:)
|
3 Attachment(s)
parca pozele astea nu au fost postate pe aici...cred ca ar fi bine sa le vada lumea...:D
avem un utilizator pe forum din bacau care e foarte modest din cate se pare si nu cred ca urmareste "certurile" de pe cafenea... e vorba despre ArcTicf0cs...editeaza fotografii in genul EvL*Skillz si se apropie din ce in ce mai mult de ei...:-) |
Ca tot vine sezonul rece
https://www.220.ro/Saritura_la_copca-105372.html |
cum dau si eu de ArticFocs ... sa imi fac niste poze pentru bertone.
|
te referi la fox ala cu parul lung care umbla in patru labe si pozeaza gandaci ?
|
nu cred, ala e omul cu rolele si ghiozdan in spate, e inconfundabil :lol:
|
Quote:
daca vrei sedinta foto adevarata vorbeste cu golfuletz...e din bucuresti... http://golfuletzstudio.blogspot.com/ |
Quote:
|
merci baieti
|
Sunt placut surprins de ceea ce vad...multumesc doryn de reclama gratis...insa ai exagerat putin...mai am de lucru sa ajung la nivelul EvL*Skillz..usor usor avansam...in rest ce pot sa zic...thx de pareri :)
P.S : nu`s fox cu ghiozdanul si cu rolele :))... L.E : primele 2 poze puse de dorin sunt facute de E*s...de cei mari...ultima este a mea...asta ca sa nu existe confuzii |
a vazut cineva toyota supra aia gri prin oras...?:rolleyes2
|
Sunteti invitati in numar cat mai mare la Piatra Neamt Vineri 05.09.2008 la intalnirea saptamanala . O ultima intalnire mai marisoara inainte de inceperea scolilor si facultatilor! Invitati din mai multe orase apropiate;)!
|
pe la ce ora sa fim la piatra
daca e sa mearga cineva din bacau va rog sunati-ma vineri dupa cinci ca eu oricum uit pana atunci merci anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning