![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
fac colectie ,masina mi-am luat un opel vectra c gts din 2003 1,8 benzina 122 cai,negru cu numere de gorj.
|
vazut astazi in oras de vreo 4 ori pe nenea trx23 insa el nu vazut pe mine la cat de mic sunt... :D frumos sunet are masina! ;)
|
Quote:
|
http://www.emm.ro/Video-Maramures/47...idrog-din-Alba
P.S o sa va socheze persoana din clip! |
nup, nu sunt socat :)
|
pe mine m-a socat.
|
urata treaba.....hmmm frumos pistol`u :X
|
Quote:
|
Vad ca nu are rost sa postam pareri personale aici pe forum... astept doar un motiv pt care postul meu a fost sters, post referitor la acest clip de pe eMM.ro
Si daca se poate, motivul stergerii postului sa fie postat direct in thread, nu pe PM, fiindca oricum nu le citesc. Am inteles ca fiecare avem dreptul sa ne alegem prietenii, dar toti avem dreptul la propria opinie, daca nu o avem pe acest forum, rog un super-moderator sau cum se numesc ei sa ma lamureasca si pe mine. |
din comunitatea asta locala direct el a fost prima persoana la care m-am gandit ca ar putea fi,fain pistolu :D
|
sincer eu sunt socat de aceata faza.. eu i-l stiam de pe la faculta un tip super.... asta e ce sa faci...... se mai intampla.......
|
Re: Foarte interesant !!!! Ceea ce fac unii pentru bani!!
Quote:
|
Sa faci Bani nu e un lucru asa frumos........:) fiecare trebe sa plateasca plata
|
Re: Foarte interesant !!!! Ceea ce fac unii pentru bani!!
Quote:
|
ceva nou nu stiti? cand o sa se judece si cam ce sanse are sa scape sau nu :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning