Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

ralphmandl 14-11-10 22:16

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

dak ploua cred ca facem la atrium da nu stiu sigur. oricum eu sper sa iasa bine.

baderka 15-11-10 08:20

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Buna initiativa asta si sunt placut surprins ca cei de la U. Vlaicu au reactionat pozitiv si au fost de acord sa sprijine acest gen de activitate. Un mic sfat pt. organizatori, conform celor spuselor celor de la vremea.ido.ro uite cum o sa stea treaba : moderat ploaie - Sanse de precipitatii:60% Umiditate: 83% Vant: 13 km/h din directia SSE.
In concluzie , recomand sa se vorbeasca in prealabil cu cei de la Atrium pentru gazduirea acestui eveniment, mai mult decat atat se poate face si o usoara pubilicitate in in cadrul mall-ului. Atfel vor avea de castigat si participantii pt ca va fi mai mult public si cei de la mall pt ca na... vb aia dupa terminatea evenimentului ce face romanul ? mere bea o bere manca un kebab etc..... :rolleyes2
In rest ce sa zic ... daca se da diploma si pt penultimul loc :)) ma bag si eu :))

raul_ 15-11-10 08:22

din cate am vazut zice-se ca ploua, ramane de vazut

baderka 15-11-10 08:27

Hmmmm si totusi nasol ca e prea scurt timpul ... daca pe afise deja apare Piata Avram Iancu .... e cam nasol ca inainte cu 2 zile sa modifici locatia ..... ca sa zic poate iasa ceva si pe ploaie :) abia mai crestem :twisted:

ralphmandl 15-11-10 14:55

sper sa nu ploua :(. demult era ideea asta in plnul ligii studentiilor de la vlaicu, dar nu a fost pusa in aplicare.

Mihai tu unde lucrezi? la inspectoratu scolar? ca ti-am vazut masina pe akl de 2 ori. Is super jantele:P

NorbyHPF 15-11-10 17:41

Quote:

Originally Posted by criss (Post 3804244)
Stie cineva mai multe detalii despre ursul galben de la unguri? am inteles ca e aspirat si a scos sub 13 sec.

ursuletz 325 m20b25 aspirat:admiseie custom carbon,serpisori inox,electonik WEMS,turatzie maxima 8300 Rpm -> 262 Cp...timpul cel mai bun 12,6...rupe un pic...:twisted::twisted::twisted::twisted:

NorbyHPF 15-11-10 17:53

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3806087)
Tuning show 17.11.2010

Prima etapa se desfasoara in sala festiva a Universitatii Aurel Vlaicu, cladirea de pe centru.
Aici ne povesteste cate ceva Pinky despre tuning si Norbi despre audio.

A doua etapa se desfasoara in Piata Avram Iancu, in spatele Teatrului.

Nu va spun mai mult, sper sa fie o surpriza placuta pt iubitorii vehiculelor pe 4 roti.

cei asta mah?tunung show la teatru??? W T F ???:paper:

ralphmandl 15-11-10 18:51

nu la teatru, in spate la teatru in parcu ala (piata avram iancu). Akl am primit aprobae de la pimarie:(

91-GRS 15-11-10 18:59

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3814917)
nu la teatru, in spate la teatru in parcu ala (piata avram iancu). Akl am primit aprobae de la pimarie:(

cine are cu ce, poate sa faca cerculete in jurul statuiei :lol:

ralphmandl 15-11-10 19:20

taci grasule:))) dak scapa cineva mashina cine crezi ca raspunde? da stiu ca vrei sa ma vezi la puscarie man :))))

baderka 15-11-10 20:27

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3814283)
sper sa nu ploua :(. demult era ideea asta in plnul ligii studentiilor de la vlaicu, dar nu a fost pusa in aplicare.

Mihai tu unde lucrezi? la inspectoratu scolar? ca ti-am vazut masina pe akl de 2 ori. Is super jantele:P

Salve . Nu Ralph , lucrez la o firma acolo langa si imi parchez masina pe decebal atat timp cat nu vin astia iar cu parcarile lor ....:sad: ... in cee ce priveste vremea Doamne ajuta !!! oricum vom fi prezenti ;)

criss 15-11-10 22:57

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3814724)
ursuletz 325 m20b25 aspirat:admiseie custom carbon,serpisori inox,electonik WEMS,turatzie maxima 8300 Rpm -> 262 Cp...timpul cel mai bun 12,6...rupe un pic...:twisted::twisted::twisted::twisted:

L-am gasit http://www.dragtimes.com/BMW-325i-Timeslip-21446.html

11.6 rupe rupe :-)

Maniak22 15-11-10 23:21

Salut. Spuneti-mi si mie unde se pot polisha jante in orasul asta? Astept un pm daca se poate. mersi

ar75gti 16-11-10 01:04

Quote:

Originally Posted by criss (Post 3815761)

262hp??..11,6 cel mai bun timp????...wtf???

brummy 16-11-10 07:32

aderenta buna, cutie scurta, masina usurata, limitare impinsa la 8500 parca.. e posibil

All times are GMT +2. The time now is 06:32.

- Copyright 2026 4Tuning