![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Depinde ce iti doresti de la o masina... eu am optat pentru benzina ca imi plac mai mult demarajele, dar la un drum lung se intinde mai bine dieselul plus consum mai putin :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am votat motorina pentru ca asta conduc si pentru ca imi plac motoarele zgomotoase. Dar... Parca nu se compara cu o benzina. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Acum 8 ani cred, motorina era mult mai ieftina decit benzina. Atuncia se putea spune ca un diesel e cel mai rentabil decit un benzinar. Dar acuma cind benzina e putin mai ieftina decit motorina, cam la fel bate. Balanta e cam la fel. S-o smecherit lumea. Dar cind ma gindesc ca benzina e mai uscata decit motorina, uzura motorului e mult mai mare decit al unui diesel. Asta inseamna ca un benzinar mai vechi, e mai ramolit, mai uzat, decit un dieselar. Defapt bine au uzis cativa pe aici, ca depinde la ce-ti trebuie masina. Daca vrei sa cari ceva cu masina, siiii consum mai mic, - a-ti iei diesel. Daca vrei rafinament, masina silentioasa, viteza, - a-ti iei benzinar, si nu te gindesti la consum. Inainte am avut benzinar, pt ca am vrut viteza, masina silentioasa ( nu tractor ), si normal, consumul era mai mare. Acuma am diesel pt ca vreau sa-mi consume masina putin. Ca e puturoasa, ca face ca tractoru, - ASTA E. Ori vrei una, ori vrei alta.
|
Quote:
M-a omorat cu al lui cuplu care e mult mai mare decat la benzinar, si are cuplu mai mic decat un motor de 1.6 benzina. Nu stie nici sa citeasca o fisa tehnica baiatu` asta. Ce conteaza ca prinde "suta" intr-o jumatate de ora daca prinde 90 cu a 2-a? "E rapid, are vlaga, bai tata!" |
Hai ma, chiar nimeni nu foloseste magnetii astia pt reducerea consumului ?
https://www.youtube.com/watch?v=JvA0cgfYxbU Mi-as pune si eu daca as sti ca e adevarata treaba cu magnetii. Ca doara de aia mi-am luat diesel sa-mi consume masina putin. Vreau sa-mi consume si mai putin. :) S-au e doar reclama, vrajeala, chestia cu magnetii ? |
Quote:
|
Ai intelege daca ai stii ceva despre combustibili sau daca ai citi pe aici.
La fel si de ce pretinii cu motorase mai vechiute diesel pun ulei 2T. |
Benzina clar.Nu am avut niciodata diesel si nici nu cred ca o sa am.Nu mi-au placut niciodata.Pret de achizitie mai mare,preturi de intretinere mai mari,performante nu foarte bune...singura chestie buna este consumul.
|
Asa-i romanul: n-a avut niciodat dar le stie pe toate
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning