![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Daca avetzi timp...comentatzi subaru asta...
|
cobbo ... destul de bine ... eu unu nu as fi pus janta aia pe spate ... umbra de sub masina e blurry ... ar fi trb sa o refaci ca si in originala e aiurea ....
big_ballz ... plasa e cam mare ... la vynilurile alea ai facut tu umbra dar trebuia sa se vada numai pe masina nu si sub masina ... angel-eyes ireale .... |
big_ballz - subaru - e o idee buna partea cu alb-galben, dar kitul e cam ireal acolo ar mai fi mers o umbra sub ploape
cobbo - subaru - frumos frumos, nu am ce comenta logan - misto kitul, misto ideea, dar parca e cam prea in unghi roata fata, atat de mult coteste o masina? frost_dani - Z350 - frumos la body kit, dar parca nu i se potrivesc jantele, trebuia ceva cu 5 spite mari zic yo |
cobbo arata bine da roata aia fatza ....parca pre tare se incurba :D
|
1 Attachment(s)
Am mai reparat cateva din greseli...in afara de plasa k q photoipmact e munca destul de grea...
|
2 Attachment(s)
Vw Golf III ...
|
??? Leule, am si eu o intrebare ! Cam ce ai pus tu in afara de geamuri, pleoape si jante ? Aaaa ! Numarul :))
|
2 Attachment(s)
Un BMW 330i, cu intercooler, un "kit", dar mie mi se pare de efect masina ! Sper sa va placa ! Am facut-o cam in 3 sau 4 ore ! Multumiri lui PoinMaster pt sfaturile cu carbonul si grila ! Sper sa fie buna masina
|
1 Attachment(s)
De ce nu-mi pot edita postul ? Vroiam sa pun masina V2 ! Am facut o schimbare la grila + capota sa fie mai frumoase ...
|
Quote:
|
leul jante plate si putin tuning
|
2 Attachment(s)
comentati...stiu ca bara e umpic blury si se vede naspa chestia aia neagra pe spoilar....da nu am avut timp sa corectez acolo....:???:
comentati |
De ce ai turtit-o ? e ciudata, dar nu prea are greseli.
|
2 Attachment(s)
Nissan 350Z ......
|
cam ciudati copacii aia transparenti dinbackground ... cauciucu spate in stanga jos e mai negru fata de restu cauciucului ... umbra dp janta fata e prea exagereata ... plus ca nu isi are rostul ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning