![]() |
|
Re: Diverse discutii
erau d-alea cu schimbator shimano sau...?
|
neah...schimbatoare Apexi, frane pe discuti ventilate de la Brembo, suspensie de la Koni, si pedale+sa de la Sparco:D
|
aualeu, sigur nu era pe descopery?
|
ca sa ajung la breaza trebuie sa merg pe dene1 nu, spre sinaia ,scuze da vreau sa fiu sigur sa nu Incurc drumu. am vazut pe harta. cred ca am postat unde trebuie , hai repede cu raspunsu ?
|
da ai zis bine....dn1 inspre sinaia...:D...si o sa vezi panouri unde scrie breaza k sa faci la stanga:D....noroc k estem noi ashtia activi aici:D
|
Quote:
|
si daca gasesti drumul...nu uita cand ajungi acolo sa ceri o DRACULA cu mult sos picant...e nebunie:D
|
sa ne spui cu a fost.....:?::?:
|
cine mai vine si azi le 4td`s??? eu am fost de munk sambata si am ratat
|
Ti DN1 spre sinaia...apoi faci stanga spre Barcanesti mai mergi 100 de metri spoi iar stanga dai in intersectia cu Gherghita si Buda Palanca si mai mergi vreo 25 de metri si iesi la corlatesti..:))) acolo ai indicator cu Breaza..daca nu te descurci ia harta cu tine sau mai intreaba :)))))))))))))
|
cel mai bine e sa te uiti dup caru mare....indica spre breaza de buzau...;););)
|
deh bucurestean.astia cauta ciorogarla si cuca macaii pe harta ;)
|
Quote:
|
amintiri e putin spus...ciorogarla e gratarul cel mai reushit:)....fast and furious style:)...
|
app d gratar,cand facem si noi unul???dar d'ala in sange asa,si normal cu multe condimente!!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning