Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

morghen 13-11-10 14:24

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

:lol: nu te-ai rabdat :P

ralphmandl 13-11-10 15:34

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

locul 1, 2 si 3. la engine si la exterior, iar la audio o sa fie 4 categorii mini, maxi, extreme shi outlow, fiecare cu cate 3 locuri.

rangerxtr 13-11-10 15:55

salut fratiilor cum am promis nu va uit...aici e jale raiul masinilor.....o sa vin cu poze in zilele astea...doar ieri seara am surprins ceva curse asa pe moment facut de 2 nebuni nissan 350z vs m3...cum suna m3 nare rost....in rest vad ca in timpul sapatamani sunt cuminti pe sosele...dar in weekend....super....vam salutat

P I T 13-11-10 19:03

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3808519)
am spalat azi la pit..;)..f.multumit..."ieftin si bun"!..dar sefu' nu prea e p-acol dimineaztza..:)

ma bucur ca esti multumit in general sunt de dimineata acolo dar vineri seara am fost in turneu si am intarziat putin

realmode 13-11-10 19:19

Quote:

Originally Posted by P I T (Post 3809715)
ma bucur ca esti multumit in general sunt de dimineata acolo dar vineri seara am fost in turneu si am intarziat putin

...nu bag mana in foc dar majoritatea celor de pe forum nu stiu adresa. ;)

ar75gti 14-11-10 01:15

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3809746)
...nu bag mana in foc dar majoritatea celor de pe forum nu stiu adresa. ;)

treci podu' in gradiste si prima spalatorie pe dreapta..:))

Alin Puma 14-11-10 10:27

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3809261)
salut fratiilor cum am promis nu va uit...aici e jale raiul masinilor.....o sa vin cu poze in zilele astea...doar ieri seara am surprins ceva curse asa pe moment facut de 2 nebuni nissan 350z vs m3...cum suna m3 nare rost....in rest vad ca in timpul sapatamani sunt cuminti pe sosele...dar in weekend....super....vam salutat

hello Alex ai ajuns bine ? sa ai grija de tine pe acolo si sa ne trimiti poze

calinpetco 14-11-10 15:09

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3806087)
Tuning show 17.11.2010

Prima etapa se desfasoara in sala festiva a Universitatii Aurel Vlaicu, cladirea de pe centru.
Aici ne povesteste cate ceva Pinky despre tuning si Norbi despre audio.

A doua etapa se desfasoara in Piata Avram Iancu, in spatele Teatrului.

Nu va spun mai mult, sper sa fie o surpriza placuta pt iubitorii vehiculelor pe 4 roti.

cred ca a fost foarte grea alegerea masinii care apare pe afis.... :)) :D

rangerxtr 14-11-10 17:36

9 Attachment(s)
ieri pe aici am fost

P I T 14-11-10 18:04

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3810419)
treci podu' in gradiste si prima spalatorie pe dreapta..:))

este un benar cu fiatu meu coupe la strada ii intre primu semafor si al doilea in gradiste

raul_ 14-11-10 18:13

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3806087)
Tuning show 17.11.2010

Prima etapa se desfasoara in sala festiva a Universitatii Aurel Vlaicu, cladirea de pe centru.
Aici ne povesteste cate ceva Pinky despre tuning si Norbi despre audio.

A doua etapa se desfasoara in Piata Avram Iancu, in spatele Teatrului.

Nu va spun mai mult, sper sa fie o surpriza placuta pt iubitorii vehiculelor pe 4 roti.

program, orar, etc...., nu de alta dar mai sunt si alti care vor sa vina!
multumesc

Daci 14-11-10 20:01

@PIT, daca nu ma inseala memoria, spalatoria e pe partea dreapta in sensul de mers spre Oradea. Parca citisem mai sus ca e 10 lei exteriorul. Spune-mi te rog orarul. Mersi!
@rangerxtr, alta lume, alte oportunitati, alte masini. Se vede diferenta de "potenta finaciara"...btw, 350Z e mortal, imi place, sau e 370Z? Tine-ne la curent cu ce e cool prin zona ta.

ralphmandl 14-11-10 21:30

va fi o prezentare in sala festiva din universitatea aurel vlaicu, pe centru.(ora 16:00)
la prezentare sunt invitati:
ramo, vorbeste despre tuning vizual; sorin va vorbi despre motor si norbi ne va povesti despre car audio.
dupa prezentare ne mutam in piata avram iancu (ora 18:00), unde vor avea loc concursurile.
inscrierile la concursuri se fac de la ora 16:00-18:00 in piata avram iancu.

NEo007 14-11-10 21:39

Numai sa nu ploua :)

raul_ 14-11-10 22:02

multumesc chiar nu stiam de acest show

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning