![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
|
deci nush cum sa va zic, dar eu o sa mi pun 1.8turbo intr-un an sau schimb masina :D =))
|
Quote:
|
bah voi stati si va rupeti pe aici in 1.8 T si alti stau si primesc recomandate de la postas :x:x:oops::oops::oops::chainsaw::raving::nervious: :nervious:.....ma duc in vreo 2 ore sa vad despre ce e vorba...si daca e ceea ce cred eu ca e ai ia mama dreaq :x.....dar bineinteles prima data sa vedem motivul :twisted:........
|
deci faza aia nu a fost o gluma:|....lool...nu e frumos sa mergem toti cu martori la sectie?:D
|
Quote:
|
voi ce ati turat ma? carucioarele? :)))
|
el ...eu am scapat...pai nu l-a filmat nimeni pe victor cand drifta cu carucioru?:))
|
victore...tragea spatele la cariucior?
|
Quote:
|
amenzile nu pot fi contestate?
|
1 Attachment(s)
Quote:
21 decembrie 2009, 07:45 am. BRRRRrrrrrrrrrr........ ce frig :shock: . Nu-mi lipseste acul kilometrajului, eram in mers si e ceva mai sus. :lol::lol::lol: Doar pt ca au mai fost persoane care mi-au confirmat aceiasi temperatura la masinile lor am fost convins ca nu a luat-o razna termometrul meu.:shock: Attachment 1234256 |
Quote:
|
Lancia este din nou pe strazi :X , cel mai frumos cadou de Craciun. sa vad acum daca tatal meu binevoieste sa mi-o mai imprumute si mie sa ma plimb :)).
|
Ceva imbunatatiri ?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning