![]() |
|
Re: HAHAHAHAHA
Quote:
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Lume din ziua de azi nu mai judeca...auzi Hamster...nu stiu la ce s-au gandit cand au botezat-o.Ma intristez din ce in ce mai mult cand vad cata prostie e in tara asta:sad:
|
Poate o cumpara aia de la TG (pentru ca precedenta a avut un mic accident :-P) si de data asta nu o mai dau lui James May ci lui Richard Hammond (aka : "Hamster" ).
|
salut vreau sa va cer si eu niste sfaturi niste pareri... sunt plecat de ceva timp din tara si acum in sept knd ma intorc m-am hotarat sa ma dedic tuningului asta inseamna k vreau sa deschid un garaj pt tuning ceva de genul aluia de la oradea
dak stiti am un prieten care este foarte bun la folie , tobe sport elemente de tuning chiar si mecania si un altu care e ff bun in sisteme audio ... voi ce ziceti sa incerc ar merge la petrosani ??? astept sfaturi si pareri ms frumos |
Quote:
|
Quote:
In petrosani sigur nu! poate la deva dar nici acolo nui sigur , eu as veni saptamanal la tine :D . si dak deschizi nu prea cred ca o sa fie ,,plin,, ar merita o incercare dar trebe sa bagi bani calumea si sa ai tu piese tuning la preturi bune. dak te hotarasti cautama ,am un spatiu numai bun in deva ,poate facem un parteneriat. si eu ma gandeam la asa ceva de un timp dar singur ii cam greu. PS. ar fi mai bine un service auto /garaj tuning . dak nu ai clienti la tuning ai la service |
Bafta mare va doresc, dar in perioada asta... nu stiu cat se merita o investitie serioasa.
|
pt un sevice investitia este cam mare imi mai trebuie o pers cu banii k nu o pot face de unu singur in schimb pt un garaj de tuning nu e asa mare investitie in ziua de azi oricine isi pune un kit xenon sau o folie pe geamuri si mai sunt pers innebunite dupa muzik sau alte tampenii eu pe chestia asta m-as axa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
|
http://cancan.ro/actualitate/intern/...re-110095.html
vai de capul nostru/. Kedy nici nu vreau sa-mi imaginez ce crater s-o facut la tine acolo unde or sapat astia :| |
Quote:
|
Quote:
|
@Marius3k bate Honduras pe Spania la fotbal?
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning