![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jante 300 tinichigerie,pregatire plus vopsea aprox 1000 embleme 100 chedere 150 e si maruntisuri inca100 .... si sunt la jumatea drumului.... ma poate ajuta cineva cu o caseta de directie? merge pe mk1 si cea de mk3? |
playere, luni daca ai timp, iti fac o vizita, sa-ti vad colectia de Forduri, noi si vechi si nu doar forduri :-P
dau un apel cu o ora inainte de a ajunge...pe la pranz. see yaaaaa :twisted: |
Quote:
Jantele de unde le-ai achizitionat? |
Quote:
ideea e ca am gasit una la 2,5 mil si nu stiu ce sa fac...o fi bun pretul? sa o iau sa nu o iau? florin...ziua de luni e super aglumerata..daca vrei bem o cafea...cat despre masini nu am cum sa mergem sa le vezi...suna camd vrei..sunt in drumul tau.. |
Buna ziua
Vad ca aici sunt destui caprari, cred ca ar fi foarte interesant daca fiecare dintre noi, o data la o anumita perioada (1 luna, 3 luni, ramane de vazut), am pune un numar de minim 2 poze cu masina. Astfel putem prezentamasina pe care o avem si stadiul in are se afla. Asa mai putem si noi sa admiram si sa oferim credibilitate anumitor persoane de la care vrem sa cerem sfaturi. Cum vi se pare noua mea idee ?:-P |
deci cu alte cuvinte vrei sa vezi poze. ale mele sunt pe thread. masina inca arata exact asa.
|
:D
Cei care nu mai fac modificari la masina pot spune pas. Am gasit mai multe pe thread, dar nu asta era ideea, noi din pacate nu reusim sa ne intalnim pentru a ne bucura ochii si de ce nu fura idei de la altii pentru a ne imbunatatii masinuta. Aici toata lumea stie de ce (masinile nu sunt gata, distanta dintre noi reprezinta de multe ori un sacrificiu prea mare, etc.), hai sa incercam sa facem o intalnire, asa cum ne-am cunoscut, prin intermediul calculatorului, dar sa fie 1,2,3...n pagini doar cu poze si modificari facute intr-o perioada prestabilita. O intalnire virtuala daca vrei. |
1 Attachment(s)
Eu doar cu motorul sunt on topic, caroseria nu intra la capre... :-P
|
Avand in vedere interventiile tale in cadrul discutiilor avute pe forum, te consideram unul de al nostru si cred ca esti binevenit :D
Oricum, era doar o idee...daca nu sunteti de acord cu ea, asta e, dar ca eu consider ca este sansa sa demonstram ca avem cu ce ne mandri si putem ajuta alte persoane care doresc sa isi cumpere asa ceva, sa se decida. cred ca m-am saturat de denumirea de CAZANE si credeam ca asa putem demonstra altceva |
pe mine nu ma deranjeaza ca imi zice cineva ca eu conduc un cazan.....mai ales cind il las in urma si ii dau rusinca grava ....nu conteaza ce cred unii sau ce gindesc ,e masina mea,munca si pasiunea mea ,deci fuck them all.cui nu ii convine sa se uite in alta parte
|
:clap::clap:
Discutia asta a aparut acolo unde imi prezentam masina pe thread, cineva ma trimitea aici sa imi prezint masina...discutia a continuat pe privat si am ajuns sa ne contrazicem ca in romania nu prea suntem caprari... bla bla bla, intelegeti voi si atunci am zis sa incerc sa reunesc caprarii prin aceasta modalitate. Dar nu mai militez pentru ea si nu o mai sustin. Daca nu va surade ideea, asta e.:peace: |
nici pe mine nu ma deranjeaza cazanul. cat despre unirea caprarilor, nu e mare nevoie. oricum, fiecare isi prezinta update-urile. ale mele sunt in felul urmator: mai am de facut inchiderea fara clante, de urcat motorul, de facut electrica, de verificat si reparat toata mecanica, de terminat interiorul, de inmatriculat si rar si itp si tot si cam atat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning