![]() |
|
Re: Chat
Quote:
|
tine aeru in piept si incearca sa nu transpiri, nu va mai aburi :))
|
aveti idee daca se fac antrenamente de MMA sau kickbox prin cluj?
|
kickbox poti sa faci langa fabrica de bere, in cladirea in care e si midi-ul.
|
poti sa-mi dai ceva detalii?gen orele de la care incepe antrenamentu,cate zile pe sapt,pret,dotari sala,cum sunt antrenorii...
|
pt dezaburire ia de pe reciclare si pune pe parbriz/geamuri. si da la max ventilatorul. e inevitabil sa nu ti se abureasca la inceput daca nu ai filtru de polen si A/C.
|
am ac si filtru, l-am curatat mai demult de praf,pene,etc...o sa-l schimb, probabil de acolo problema..
|
Imi ziceti va rog pe unde ii mai scurt drumul spre Bucuresti?:-D Pe Ploiesti sau pe Pitesti?:-D si cam cati kilometrii is pe ambele directii
|
pe la pitesti e mai scurt cam cu 100 km pe sens (din cate imi aduc aminte). nu mai stiu cati km sunt exact.
|
Quote:
daca vrei dezaburire rapida asta e solutia. ac la max. |
Quote:
pe brasov am fost o singura data si era sa adorm :lol: nu din cauza drumului |
Quote:
am vrut sa tai un plastic(textolit) sau nici nu stiu ce era :D si mai ca imi ardea mana de numa pe cand am terminat 1 m de taiat ce sa spun daca vrei sa tai tabla :| |
Quote:
zN3u, inseamna ca ai un flex cu o putere mica, sub 1000W... e oarecum normal daca motorasul e mic sa se incalzeasca. incearca sa nu il solictiti prea mult ca o sa ramai fara el. lasa-i timp sa se raceasca ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning