![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
un pret asa estimativ ? macar sa nu ma trezezesc ca cer cateva milioane
|
Quote:
|
thx
am ajuns la ei 70 ron costa pt lancia mea .... hmm chestia ca acum 1 an mi-au luat 1.2mil pt cealalta masina |
Quote:
|
Quote:
|
aparatura "smechera" trebuie sa iti scoata banii...si de obicei au scoruri umflate...
acolo e pentru cei care merg cu viteze de 2-300 de km ca sa fie directia la mm...:rolleyes2:D:D:D |
acolo ti-ai facut si tu geometria doryne?adica acolo ti-a pus ghidonul pe aceeasi traiectorie cu roata la Pegas?:lol::lol::lol::lol:
|
cred ca si tu la varsta lui aveai o bicicleta,sau poate nici pe aia....nu cred ca te`ai nascut in masina si cu masina....a avea o bicicleta e un lucru foarte bun,te strecori mai repede prin trafic,nu polueaza....si iti face si bine la sanatate...
|
eu tot ce vorbesc aici vb de masina tatalui meu...nu de biciclete sau de ce crede CRS...altfel nu ma bagam in seama...
|
off si de la o singura intrebare ati ajuns sa va certati ;-)
oricum aia de la rotanel sunt cam pe dinafara ...comform masuratorilor a rezultat ca am biela si cap directie indoiat ??(pe dracu e dreapta ca p..a am pus o simpla linie si cadea bine)...dar nu au observat ca bratul pe care l-am schimbat e putin mai lung cu 6-7 mm fata de cel din stanga (i l-am dat de cap vanzatorului )...a trebuit sa stau eu sa masor toata ziua .. |
Quote:
|
pai poate vreo data...vin si eu in bacau....imi iau bicicleta dupa mine si facem o plimbare de la magura pana in bacau...ce zici?:D
|
Quote:
|
fram, inceteaza te rog cu atacurile la adresa userilor, provoci scandaluri inutil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning