![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
perfect deacord cu Shantzu....daca pe viitor mai vreti sa mai organizatzi ceva , poze sau filmare , tre facuta treaba numai cu oamenii pe care ii cunoastem bine si in care avem incredere si NU la sala. deja locul ala e vizat de coperi si mai vin multi alti neavizati.si faza cu " 140 de cai " de aseara mi-a lasat un gust amar.n-as vrea sa mai am de a face cu astfel de oameni.parerea mea este ca ar fi bine ca ar trebui sa refuzam provocari din partea unor oameni pe care nu-i cunoastem si sa ne vedem linistiti de noi cu ai nostri.altfel ne bagam singuri in rahat.
|
cand zic eu zice lumea ca-s nebun. :)
|
ce s-a intamplat acolo mai baieti de e lumea asa nemultumita?
sau din nu se impartaseste nimic cu cei necunoscuti? |
Hai mah ca a fost super frumos.
Asa trebuie sa facem si noi. Eu ii cunosteam pe baieti. Problema la mine e ca ma tradeaza zgomotul motorului si nu pot sa zic ca am 2000 cc si 140 CP... Am si eu 6 copii la masa, da-o 'n plm de treaba! :peace: |
copii aia te dau de gol.......deh....cine te`a pus sa`i iei asha de tanar....24 de ani si deja 6 copii....nasol....:)....manank mult ashtia:)...
blondule sunt de akord cu tine, si yo ii cunoshteam pe unii din baieti...au mai venit pe la sala...si am mai vb cu ei`... |
Pai cu cine nu te bagi tu in seama? ;)
Bagabontule!!! Zi mah, ce faci? Mergi cu mine la Bucuresti sau te duci draq? |
dak ti`am zis k`ti zic azi...iti zic azi:)...mai e pana la 00:00:)....u ai zis k pleci si mai dimineatza k ai nush ce tb park nu`?....iti zic diseara mha...ne gasim dupa 8 pe la sala la o vb si o tzigara si vorbim...
|
ba deci de acum incolo cand o sa facem o filmare cei care vor participa , organizatori si invitatii ( sa le zic asha ) vor veni intr-un loc anume ;) Fara sa anunte si pe prietenu ala si pe ala .... clar ?
tng-ule ai dreptate ... chiar se putea mai rau.... |
scuze k schimb subiectul,care a vazut accidentul d azi??azi d dimineatza plecam la scoala(pe la 7.30) iar pe centura,unde o faci stanga spre Negoiesti(spre poarta 4 la combinat) era un camion d armata,o facea stanga spre Negoiesti si in spate un Clio(din ce am dedus eu) care a incercat sa depaseasca,camionul a facut dreapta,iar Clio a intrat sub el,masina era terci facuta,bucati imprastiate peste tot pe asfalt pe camp,masini d politie,descarcerare,salvare cei cu care eram in masina ziceau sa oprim sa ne uitam,dar eu sincer nu aveam curaj sa ne oprim,si din cate am inteles in masina erau 2 femei kre au decedat pe loc,e cel mai grav accident pe kre l am vazut cu ochii mei,ink odata viteza si neatentia la volan face victime:(,D-zeu sa le odihneasca:(
|
Quote:
cam atat |
moama ce dreaq e pe jos pe la sala,urmele dreaq de cauciucuri k zici k au avut rafuiala azi nopate 20 de ursuletze :)
|
ce urme ma ? ti s-a parut tie... nu ai vazut bine :mrgreen:
|
da mah.....crek s-au jukt bididii astia p'acolo cu trotinetele si de acolo se trag urmele......:)))))))
|
da mha sunt urme....asha e ...au venit vreo 20 de bicilishti ieri la sala...ce am ras cu ei....vai ...deci au fost de koma..s-au invartit aia....plm...am zis k nu kred pana nu vad....au scos drq fum din gumele bicicletelor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning