Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tng 29-03-07 00:46

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 822906)
Organizarea pu.lii :mrgreen:
nu cred ca pe viitor mai are rost sa facem ceva .... :rolleyes2

colega ... nu mai dramatiza asa, se putea mai rau :D

blondu'DOG 29-03-07 09:23

perfect deacord cu Shantzu....daca pe viitor mai vreti sa mai organizatzi ceva , poze sau filmare , tre facuta treaba numai cu oamenii pe care ii cunoastem bine si in care avem incredere si NU la sala. deja locul ala e vizat de coperi si mai vin multi alti neavizati.si faza cu " 140 de cai " de aseara mi-a lasat un gust amar.n-as vrea sa mai am de a face cu astfel de oameni.parerea mea este ca ar fi bine ca ar trebui sa refuzam provocari din partea unor oameni pe care nu-i cunoastem si sa ne vedem linistiti de noi cu ai nostri.altfel ne bagam singuri in rahat.

tre 29-03-07 09:31

cand zic eu zice lumea ca-s nebun. :)

feryboy 29-03-07 10:48

ce s-a intamplat acolo mai baieti de e lumea asa nemultumita?
sau din nu se impartaseste nimic cu cei necunoscuti?

DONU' 29-03-07 11:03

Hai mah ca a fost super frumos.
Asa trebuie sa facem si noi. Eu ii cunosteam pe baieti.
Problema la mine e ca ma tradeaza zgomotul motorului si nu pot sa zic ca am 2000 cc si 140 CP...
Am si eu 6 copii la masa, da-o 'n plm de treaba! :peace:

kraven_4_all 29-03-07 13:15

copii aia te dau de gol.......deh....cine te`a pus sa`i iei asha de tanar....24 de ani si deja 6 copii....nasol....:)....manank mult ashtia:)...

blondule sunt de akord cu tine, si yo ii cunoshteam pe unii din baieti...au mai venit pe la sala...si am mai vb cu ei`...

DONU' 29-03-07 13:18

Pai cu cine nu te bagi tu in seama? ;)
Bagabontule!!!
Zi mah, ce faci? Mergi cu mine la Bucuresti sau te duci draq?

kraven_4_all 29-03-07 13:23

dak ti`am zis k`ti zic azi...iti zic azi:)...mai e pana la 00:00:)....u ai zis k pleci si mai dimineatza k ai nush ce tb park nu`?....iti zic diseara mha...ne gasim dupa 8 pe la sala la o vb si o tzigara si vorbim...

shantzu 29-03-07 14:29

ba deci de acum incolo cand o sa facem o filmare cei care vor participa , organizatori si invitatii ( sa le zic asha ) vor veni intr-un loc anume ;) Fara sa anunte si pe prietenu ala si pe ala .... clar ?
tng-ule ai dreptate ... chiar se putea mai rau....

PH86MIN 29-03-07 16:15

scuze k schimb subiectul,care a vazut accidentul d azi??azi d dimineatza plecam la scoala(pe la 7.30) iar pe centura,unde o faci stanga spre Negoiesti(spre poarta 4 la combinat) era un camion d armata,o facea stanga spre Negoiesti si in spate un Clio(din ce am dedus eu) care a incercat sa depaseasca,camionul a facut dreapta,iar Clio a intrat sub el,masina era terci facuta,bucati imprastiate peste tot pe asfalt pe camp,masini d politie,descarcerare,salvare cei cu care eram in masina ziceau sa oprim sa ne uitam,dar eu sincer nu aveam curaj sa ne oprim,si din cate am inteles in masina erau 2 femei kre au decedat pe loc,e cel mai grav accident pe kre l am vazut cu ochii mei,ink odata viteza si neatentia la volan face victime:(,D-zeu sa le odihneasca:(

tng 29-03-07 18:40

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 823184)
ce s-a intamplat acolo mai baieti de e lumea asa nemultumita?
sau din nu se impartaseste nimic cu cei necunoscuti?

am vrut sa filmam, sa tragem cateva cadre si niste poze .. dar au mai fost si niste musafiri nepoftiti si... :-)
cam atat

platon911 29-03-07 21:13

moama ce dreaq e pe jos pe la sala,urmele dreaq de cauciucuri k zici k au avut rafuiala azi nopate 20 de ursuletze :)

shantzu 29-03-07 23:50

ce urme ma ? ti s-a parut tie... nu ai vazut bine :mrgreen:

platon911 29-03-07 23:55

da mah.....crek s-au jukt bididii astia p'acolo cu trotinetele si de acolo se trag urmele......:)))))))

kraven_4_all 30-03-07 00:44

da mha sunt urme....asha e ...au venit vreo 20 de bicilishti ieri la sala...ce am ras cu ei....vai ...deci au fost de koma..s-au invartit aia....plm...am zis k nu kred pana nu vad....au scos drq fum din gumele bicicletelor...

All times are GMT +2. The time now is 17:33.

- Copyright 2026 4Tuning