![]() |
|
Re: Club CIELO
salut tuturor
Uite ca ma alatur si eu discutiilor posesorilor de Cielo Am si eu o intrebare celor care se pricep.Mi a cam obosit scaunul pe fata ,adica s a cam rupt si am ceva probleme si cu bancheta din spate.Stiu ca se potrivesc scaune de la opel Kladett ,vectra A si astra pana in 97 si am gasit niste scaune bune de luat.Intrebarea mea este daca se potriveste si bancheta de la Opel vectra A deoarece m ar scuti sa cumpar huse ca sa acopar diferentele dintre fata si spate.Astept sfaturi.Multumesc. |
Quote:
Ai nevoie de un feon industrial sau unul de casa dar mai bun, cu care sa incalzesti marginile, unde e lipita cu silicon sticla de carcasa farului. Normal, inainte de asta scoti toate clemele de metal. Odata ce ai incalzit bine si s-a inmuiat o latura, departezi usor geamul de carcasa cu o surubelnita dreapta pe care o lasi infipta acolo pe post de pana. Iar incalzesti portiunea urmatoare si bagi o alta surubelnita, ca sa se desfaca usor, usor... repeti operatiunea incalzit-desfacut cate putin de mai multe ori, de jur imprejur, pana se desface sticla. In loc de feon, unii am inteles ca ar fi bagat farul la cuptor, dar eu nu m-am riscat sa-l topesc... Odata sticla scoasa, rama din jurul oglinzii iese direct si o poti curata si vopsi. Cand pui sticla la loc, incalzesti iar siliconul ala, pui clemele si, dupa ce s-a intarit siliconul, pui tu inca un rand pe margini. Eu am folosit ce am avut in casa, un silicon sanitar alb, dar bun ar fi fost unul transparent... la semnale se vede putin aiurea marginea alba. La mine se aburesc putin fiindca nu am pus cum trebuie silicon pe margini... am zis ca "merge asa", dar o sa le refac cand se mai incalzeste afara. |
chiar sunt informatii utile cea ce ai scris tu mai sus ITI MULTUMESC ca ai avut rabdare sa imi zici tot procesul ... nu cred k sunt primul care iti cere informatia si nici ultimul ... merci inca 1 data! cand se v`a mai incalzi ma voi ocupa.
|
Pt vanzari exista sectiune speciala. Va rog sa nu mai postati aici, mai ales cand nu sunt produse special dedicate Daewoo.
|
Cine are gume Toyo Proxes T1r 195/50/R15?
Cum vi se par, niste pareri? |
PROFIL bun si design bun ...dar pot sa iti spun din propria experienta sunt super bune pe ploaie ... dar sunt JALE pe mazga sau inghet sau zapada! eu am avut T1 S
o problema cu oglinda din stanga la orice groapa sau zdruncinaturi nenumarate isi muta pozitia catre in jos ... am desfacut iar joystick-ul din interior nu mai poate sa actioneze pozitionarea oglinzii ... se poate cumva inlocuii mecanismul de orientare al oglinzii? geamul oglinzii se poate schimba dar cat de greu este? |
eu am bagat 2 bucati mici de burete,mie imi facea oglinda pe drepta..provizoriu asa:))
|
pai cred k asa o sa fac si eu ... pana o sa dau 120 ron pe o oglinda noua!
|
A montat cineva boxe ovale pe spate?Trebuie traforata tabla ca sa le fac loc si ma gandeam poate stiti cei din Bucuresti unde se face mai bine si mai ieftin.Am inteles si ca exista niste inele adaptoare dar nu am gasit pe net pt Cielo,adica de la 16,5 la 16/9.Aveti idee de unde se iau?Si ar mai fi ceva.ca sa nu se trezeasca unul tentat de ele voi cum le mascati?
|
salut! eu am facut inelele adaptoare pt boxele ovale la un atelier de tamplarie.te duci cu difuzoarele si iti fac inelele exact dupa dimensiunile acestora.numai bine
|
Ca sa le maschezi ramai la 16,5 (ca doar sunt o gramadar de boxe super bune la aceasta dimensiune) si le montezi in suportii originali ai masinii.
|
am eu ovale pe spate.....dar sunt prinse ca dracu.....buna ideea cu facutu de rama .....oricum cele de 16.5 cm in locul celor originale....cum are KTL....este cel mai OK....aas reveni si eu la asa ceva....dar imi trebuie alt material dala si boxele originale(ca am gaurit pentru ovale)
|
Acuma am luat deja ovalele asa ca nu voi ramane la 16,5.Am gasit cate o firmulitza care traforeaza cu pendular,cea mai ieftina 40 ron insa ma gandeam la inelele astea.Sunt cateva tipuri care adapteaza de la rotund la oval pt cate un tip de masina dar m am gandit ca stie cineva pt Cielo.
Cand am intrebat de masca m am gandit si la idei de genul ce aruncati peste ele,am auzit pe un forum ceva denumit "mocheta fonica",habar nu am daca exista asa ceva. |
salut baieti :D
mai e loc in club pentru inca un cielo 1.5 i din 2006?plz:d |
da cine te opreste prezintati si tu masina bun venit :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning