![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
Quote:
|
Quote:
dar...se aude incet tare...mai ai vreo varianta mai buna?mersi mult:wave: app.....eu o stiam The future.. |
hmmm, eu asa am gasit-o , claritatea lasa de dorit, intr-adevar.
O sa ma uit dupa alta :-? |
oameni parca ii zice la album,nici eu nu stiu exact k nu prea am avut timp sa ma uit shi am zis k poate ma ajuta careva aici mai rpd :P
|
|
1 Attachment(s)
Curaj e demult aparut. Nu am auzit de vreun album nou, dar a scos melodii o gramada, cred ca se pregateste de un album. Deocamdata melodiile care le`am ascultat si n`au fost puse pe nici un album sunt:
-Da frate -Ultimul Tango -Evident -Spune-mi pe nume .....cam atata stiu @bmwm5: |
2 Attachment(s)
Quote:
da frate........zi-mi pe num... |
Quote:
|
Quote:
2 dintre ele au fost urcate...;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ceva Grasu' :lol::lol::lol:
|
automagic - smoking it (nicky siano remix)
randy crawford - permanent (pete clark extended club mix) phil weeks - sexy lapdancer le aveti careva? :???: |
stie cineva cum se numeste melodia care se pune mereu pe airport cand sunt liniute? ma refer pe aici pe la craiova...:oops:
stiu ca sunt multe melodii asa ca nu radeti de mine:oops:...este un fel de electronik...:weee::rockon: tam tam TAM tam_____________ tam tam TAM tam_________ tam taram tam________ tamtamtamtamtamtam ..... cam asa face :rolleyes2 |
nu o sa-ti poata recunoaste nimeni o melodie asa, nici macar daca ai pune distanta in secunde intre beat-urile basului....
|
Quote:
cred ca de asta zice |
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning