![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
astupal,nu ai nevoie,eu banuiesc ca a fost ptr.avansul vacumatic
|
Asa pare, dar cu vacuum prelevat de pe un cilindru sau chiar 2 va pulsa variind avansul, total neindicat!
|
daca montezi 2 carburatoare orizontale,presupun ca este si la motor ceva facut,de avans vacumatic nu mai ai nevoie,asta functioneaza si asa numai atita timp cit sint clapetele la carburator inchise.Important,daca folosesti delcoul original este fixarea platoului,sa nu sa roteasca necontrolat
|
motorul e un 1600 cmc de cupa nova, cu 2 dellorto-uri de 40 si aprindere electroinca, deci stutul va veni astupat..
multumesc mult! |
am sa continui cu serialul,constructia lui TG 86,intre timp am montat un mototr Lada,am construit o placa de adaptare intre motor si cutie,la cadru,brate,scaun,pedale a lucrat cel mai mult tata,ajutat de un prieten al meu,sudor,telescoapele.arcurile plus caseta de directie,au fost facute in uzina,caseta de directie a fost o piesa speciala,cu alt raport am vazut in poze cu cadrul,postate de Nelutzu,caseta mai exista,nu stiu in ce stare,dar este un punct de plecare,eu intre timp mam ocupat mai mult de motor,de ambreiaj,cutie,,din pacate timpul meu era limitat,fiind in productie,dar in fiecare zi faceam cite ceva,si asa ca in primavara a fost masina in mare gata,dar fara carena
|
Quote:
|
Quote:
|
nu imi mai amintesc cum era caseta de Trabi,tin bine minte ca si Werner a cochetat o vreme cu ea,nu mai stiu ce caseta de dierctie a montat
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
stiu ca ceea ce scriu eu e offtopic, dar voi v-ati "delectat" cu carburatoarele orizontale, atat in trecut unii, iar altii chiar si acum.
uitandu-ma mai bine la aprinderea mea electronica, aprindere de golf 2 adaptata sa mearga pe motorul de dacie, am vazut ca are capsula vacuomatica. deci, avand un singur stut pt avans vacuomatic, cum fac sa iau vacuum la modul corect? raman la un singur stut si cu varierea avansului? dau inca 3 gauri? dar, am inteles, ca ar trebui facuta o egalizare a presiunilor si ca exista o teava care ar face asta, numita daca am inteles bine bara de egalizare a presiunilor... n-am gasit nimic pe net referitor la asa ceva. cum fac toata treaba? ms! sper sa nu fi dat prea tare in balarii.. |
Quote:
|
Albert,treaba este foarte simpla DA VACUM NU AI NEVOIE;deci trebuie eliminat nu cunosc delcoul de golf,dar presupun ca capsula vacum este surubata de corpul delcoului si interior trebuie sa fie o tija care este cuplata cu platoul ,eu am confectionat o tabla pe ccare an fixato in locul capsulei,o tija sudata de tabla si celalalt capat fixat pe platou,care nu se mai putea misca este neaparat nevoie sa fie fixat asta este totul
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning