Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Psycho 16-04-09 02:25

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

la ala grecesc vreau sa merg si eu odata .. am tot zis ca ajung .. poate ne inhaitam odata si mergen ;)

sonykel 16-04-09 07:22

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2242771)
app de sowflaki si la restaurantu grecesc este f buna .daca tot e vb de mancare..

unde ? unde e ala?:lol::lol::lol:

Psycho 16-04-09 09:42

Auto SHow in Mamaia Vis-a-vis de Rex

Intre 13 - 17 mai 2009

mai multe detalii nu stiu ... din cate am aflat .. e organizat de power marine ..

semjke 16-04-09 11:41

Am vazut si eu afis pus la Dacia si nu vazusem decat 13-17 si azi am tras o fuga pana in mamaia si cautam show`u ulterior am vazut ca e in mai :lol:

k4r4 16-04-09 12:42

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2242771)
app de sowflaki si la restaurantu grecesc este f buna .daca tot e vb de mancare..

iar faci greseli de exprimare...se scrie souvlaki, nu shavorma:)) (caterinca). oricum, mancare greceasca buna, pe lahovari aproape de intersectia cu oglinzile de la spital. eeeeexcelent.

sonykel 16-04-09 19:04

mcu e aproape gata vad ca in interior au inceput deja sa bage casele de marcat mobilier alea alea... cand voi simti primu miros de mc va anunt :lol:

ct11lyv 16-04-09 23:22

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 2242862)
unde ? unde e ala?:lol::lol::lol:

undeva pe lahovari...te descurci tu

Psycho 17-04-09 03:27

Aeti griaj ca iar au scos daciile cu radar .. in seara asta era la sala chiar sub nasul nostru ... chiar pe colt acolo langa " wc " ..

daciile alea faimoase cu blitz si cu radar fix cu MAI la numar .. atentie ;)

street_racer 17-04-09 13:10

ZZZ is back in town !!! :D No More Craiova !!!

zbuf 17-04-09 15:28

welcome back zz.....legat de radare and shit:am vazut ca usor usor baietii in albastru isi reiau obiceiul de la sfarsitul anului trecut cand nu aveai loc de ei pe strazi.in ultimele zile am vazut din ce in ce mai multe echipaje pe strazi,asa ca......aveti grija

SMocKey21 17-04-09 16:04

la faza cu radarul pe tomis sunt de acord ;),prea multi inconstienti pe strazi oamenii confundau bulevardul cu pista de indemare ;)

j.v.l 17-04-09 17:40

s-a deschis MCDrive-ul

sonykel 17-04-09 18:43

ura uraaaaaaaa.... eu m-am tot uitat pe geam da nam observat ...
la naiba da sunt in post puteau sa-l mai tina inchis

Psycho 18-04-09 03:52

vor fii multi pe strada in perioada asta cu apstele si 1 mai ;)

aleks 18-04-09 09:57

Probabil ştiţi toţi dar mai scriu şi eu odată
Una dintre legendele mondiale ale Formulei 1, David Coulthard, cunoscut actor principal in lumea Marelui Circ in duelul dintre Scuderie si Sagetile Argintii, vine in Romania, pentru un super show, la Red Bull F1 Mix.

Startul se va da pe Bulevardul Mamaia (vis-a-vis de Hotel Rex), iar finisul va fi in zona Club Bamboo. 1200 de metri in care caii putere ai monopostului Red Bull Racing se vor deslantui pe Bulevardul Mamaia.Show-ul va incepe la ora 14.00 si timp de o ora, David Coulthard va fi alaturi de publicul roman sa arate ce poate face un bolid de F1 la 18.000 de rotatii pe minut. In plus, intrarea este libera.

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning