![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Desi abia mi-am facut cont pe 4t, il urmaresc de mult, si am cam aceiasi parere cu Bakal.Oricum, certurile astea nu isi au rostul. Nah, trebuie sa mai fie din cand in cand, pt ca altfel ar deveni un forum foarte monoton, si toti ar fi de acord. Asta e sarea si piperul unei conversatii,discutii sau dialog, sa te mai contrazici din cand in cand, dar trebuie sa stii si cand sa mai lasi de la tine. Tot timpul vor exista asemenea discrepante intre noi, pt ca suntem fiinte si nu roboti.
Tot respectul !!! |
eu iti sunt dusmanul de moarte raz':lol: nu are rost sa te agiti ,ca tot singur vb !:cry: bun venit printre noi jasule
|
Va mai aduceti aminte ed cursele de la floreni? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=5fNWLb0GGCM Am facut acest post ca sa schimbam subiectul... |
Quote:
Ar trebui sa faci mai des asemenea filmari Sorine :) Spor si la mai multe... |
Fain filmuletul. Felicitari.
Ca fapt divers (poate nu radeti de mine) unde e Floreni? E vre-o pista speciala acolo? ca asa vad din video. |
Quote:
|
Ma bucur ca v-a placut. M-as apuca sa fac mai des filme, daca as avea cu ce sa filmez... asa, mai filmez cu camera unui prieten... inca astept sponsorul....:(
|
Quote:
|
nu compara situatiile... macar sorin ofera ceva.. e si normal sa vrea ! daca te pricepi la ceva, ai nevoie de aparatura ca sa faci pasul urmator.
sorine.. baga mare in continuare si poate ai norocul sa gasim pe cineva care sa te ajute. :D |
Quote:
|
http://ratartstudio.wordpress.com/conceptual-art/
un om care a pleca de jos |
Fii atent frate ce e pe forum asta . Lumea se agita de o luna acusi cu cursa de la Floreni iar unii nici macar nu stiu ca a fost cursa :)) ... Lumea de pe forumul 4tuning ...adica forum auto , pentru pasionati .
Bravo Sorin .:) |
asteaptau evenimentele la ERA :lol::lol::lol::lol:
si de asta nu stiau |
am o propunere pentru cei din C.D. si F.R.T.
sper sa raspundeti la telefon cand o sa va sun... |
Quote:
Tii numai pentru tine a? Sau vrei sa faci o surpriza de mari proportii? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning