Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Geo_ZGA 15-02-10 20:11

Re: Club CIELO

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3088999)
Pai ai impresia ca daca ai tras furtunul ala si l-ai lasat liber ai facut mai bine?
Daca puneai masina pe tester stii ce eroare iti dadea la faza asta? iti spun eu: sistem vacuum neetans. Deci nu stiu cat este de bine sa faci anumite modificari.:rolleyes2

Daca a facut cum am facut si eu... nu are de ce sa nu fie etans. Oricum nu e bine fara breather, nu ca ar afecta mersul motorului, dar arunca toate gazele sub masina si, in timp, se umple de ulei.

Pana la urma ce fise sa luam, ce valori sa aiba? Eu am cautat la un momentdat si am gasit "de origine" pe la 120 lei, unele frantuzesti pe la 170 lei si... hmm, Magnecor... foarte scumpe. Intr-adevar, de calitate, dar exagerat de scumpe... ~450 lei. Precizez ca eu am motorul de Lanos, nu merg cele de Cielo.

ing3r 15-02-10 23:32

Cumva fisele de la Espero 1.5 se potrivesc intocmai cu cele de Cielo exe? Ma refer daca sunt absolut la fel, acelasi cod...nu doar sa mearga masina cu ele...

CT-13-TGR 16-02-10 08:02

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3088704)
TiGRule :) 45 euro e mult cand dai o data... Dar tinand cont ca ................Kohmi... Pana la urma cat ar trebui sa aiba o fisa rezistenta? Sub 10?

banzay cei corect e corect, dai un ban dar stai in fata. eu momentan am unele bosh de vreo 20 lei buc cu 3 craci si le am de 1 schimb de ulei... de pe POPORULUI(raiul kitch`urilor) zici tu, dar sunt unele magazine care au produse de calitate. o sa imi iau si eu dar mai am pana la 40mii cu astea nu am decat 13 mii :) + fise ciuciungheze au chiar si pleznit de la frig am observat sunt ciupite.

@ndu nu stiu cat de bine am facut ca am scos furtun sub masina (k la DACIE), dar un lucru e cert: tot JEGU curge pe furtun defapt inpropriu zis, pt ca am o bucata de copex ignifug de diametru25 si e brici... cat despre comportamentul masinii, nu s`a schimbat nimic nu trepideaza nu vibreaza nu trage mai greu, este identica ca inainte. dar o sa caut un breather si o sa pun.

banzay 16-02-10 08:30

@TiGRu: Asa e, pe poporului gasesti si lucrui bune. Dar mult prea scumpe, pretul e mult prea umflat :) Adica au pretul cam dublu fata de ce gasesti in alte parti.

@Nicu: tu ai 5 fise, eu am doar 4 :) Bobine de inductie/delcou? Plus ca am impresia ca nu se potrivesc pe partea de la delco.

CT-13-TGR 16-02-10 13:22

banzay cu ce mi`ai zis tu k gasesc in praktiker, ma refer la fibra ... este deja facuta pasta sau tre sa fac eu combinatii intre solutii sa iasa pasta aia verde iar cand se usuca devine alba.. sincer nu vreau sa o umplu cu kit ... si de aceeea vreau sa ma interesez ... am vazut pe youtube k se lucreaza usor tare cu fibra! uite putin aici https://www.youtube.com/watch?v=6j98xW2iuJ4 e din cta dar e scump tare pustiu vrea 600 euro, pt toata masina astupat linii si adus toata masina la fatza!

@ GEO cat te`a ajuns volanul raid e de 30 sau de 28 ? si de unde l`ai cumparat? merci

johnsonxxl 16-02-10 13:35

Quote:

Originally Posted by CT-13-TGR (Post 3091772)
banzay cu ce mi`ai zis tu k gasesc in praktiker, ma refer la fibra ... este deja facuta pasta sau tre sa fac eu combinatii intre solutii sa iasa pasta aia verde iar cand se usuca devine alba.. sincer nu vreau sa o umplu cu kit ... si de aceeea vreau sa ma interesez ... am vazut pe youtube k se lucreaza usor tare cu fibra! uite putin aici https://www.youtube.com/watch?v=6j98xW2iuJ4 e din cta dar e scump tare pustiu vrea 600 euro, pt toata masina astupat linii si adus toata masina la fatza!

@ GEO cat te`a ajuns volanul raid e de 30 sau de 28 ? si de unde l`ai cumparat? merci

600 de euro cu tot cu vopsit?

CT-13-TGR 16-02-10 13:58

nu vopsit 6 mil cu vopseaua si materialele mele si 10mil fara nimic ... 60 de euro doar prelungita 5 cm bara pe fatza + bara spate + praguri si rectificata a la z ... vopsitul separat! si de aceea vreau sa fac rectificarile singur , ce e facut de mana ta e sfant, trebuie sa iti placa si nu poti da vina pe nimeni :)!

johnsonxxl 16-02-10 14:06

Quote:

Originally Posted by CT-13-TGR (Post 3091865)
nu vopsit 6 mil cu vopseaua si materialele mele si 10mil fara nimic ... 60 de euro doar prelungita 5 cm bara pe fatza + bara spate + praguri si rectificata a la z ... vopsitul separat! si de aceea vreau sa fac rectificarile singur , ce e facut de mana ta e sfant, trebuie sa iti placa si nu poti da vina pe nimeni :)!

corect ;) si intradevar cam scump

Geo_ZGA 16-02-10 15:10

Quote:

Originally Posted by CT-13-TGR (Post 3091772)

150 ron, nou, dar de aici de pe forum... cam acum 2 ani. E de 30, cel de 28cm cred ca ar fi fost prea mic.

CT-13-TGR 16-02-10 16:38

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 3092066)
150 ron, nou, dar de aici de pe forum... cam acum 2 ani. E de 30, cel de 28cm cred ca ar fi fost prea mic.

sincer arata bine si am inteles k sunt rezistente nu k astea de la bazar... ramai cu volanu in mana si cu butucul in suport... se desfac singure suruburile...de rahat... trebuie sa cumpar si eu 1... arata beton!

banzay 16-02-10 18:10

Eu stiam ca astia de la sfera sunt buni dar dupa filmuletul asta, parca... Tie ce impresie ti-au facut TGRule? Mie imi cerusera 5 milioane ca sa imi umfle aripile spate... Dar mi se pare exagerat. La banii astia mi le fac eu singur :) O sa vad la Auto Grup Seguro in zona industriala. Baietii lucreaza cu scule moderne, super ingrijit si pot sa le si las masina cat timp eu sunt la munca (sunt vis-a-vis de mine) Daca gasesti vreo tinichigerie buna dai si tu un semn de viata...

Legat de fibra... era doar fibra, fara intaritor fara nimic, alea erau separate. deci trebuie tu sa te descurci :P

Geo_ZGA 16-02-10 22:23

Quote:

Originally Posted by CT-13-TGR (Post 3092342)
sincer arata bine si am inteles k sunt rezistente nu k astea de la bazar... ramai cu volanu in mana si cu butucul in suport... se desfac singure suruburile...de rahat... trebuie sa cumpar si eu 1... arata beton!

Butucul e "de bazar" dar e bun. Volanul este rezistent si da, arata si bine :) Chiar daca pare mic, te obisnuiesti cu el, mai problematic fiind la manevrele pe loc... dar merge.
p.s: in magazin, la vremea respectiva, era dublu ca pret... 300 ron.

CT-13-TGR 17-02-10 07:47

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3092635)
Eu stiam ca astia de la sfera sunt buni dar dupa filmuletul asta, parca... Tie ce impresie ti-au facut TGRule? Mie imi cerusera 5 milioane ca sa imi umfle aripile spate... Dar mi se pare exagerat. La banii astia mi le fac eu singur :) O sa vad la Auto Grup Seguro in zona industriala. Baietii lucreaza cu scule moderne, super ingrijit si pot sa le si las masina cat timp eu sunt la munca (sunt vis-a-vis de mine) Daca gasesti vreo tinichigerie buna dai si tu un semn de viata...

Legat de fibra... era doar fibra, fara intaritor fara nimic, alea erau separate. deci trebuie tu sa te descurci :P

nu stiu ce sa zic... cat de buni sau cat de rai... cert este k lucreaza scump, iar sculele care le au cred k le are si tata prin garaj... da ma 5 mil le e foame tare ma... unde in zona industriala? k si eu tot acolo lucrez(dupa calea ferata) si vreau sa le fac o intrebare la SEGURO... poate iese mai ieftin. eu stiu niste baieti tinichigii dar lucreaza la o firma de amploare si te jupoaie de banii ...dar pot sa vb cu ei sa te rezolve in particular poate la juma de pret. si cu fibra asta e belea mare ca cei care stiu nici unu nu iti da detalii numai "secretosii" tin pt ei. o sa vad eu ma descurc. PS prin iunie iulie incep modificarile sa fie frumos afara ca acum nu ies bani (pana atunci ma interesez).

@GEO imi plac farurile tale, implica multa munca treaba cu desfacutul si remontatul? care este procesul consider ca este o schimbare majora in LooK-ul masinii ... dupa remontarea geamurilor se aburesc ?

banzay 17-02-10 08:25

In curte la fosta integrata, actual Tomitex sau ceva de genul. Vis-a-vis de fabrica de ulei. Cum vii din oras de pe podul de butelii ajungi la o intresectie. De acolo o iei tot inainte, faci curba si pe dreapta e o poarta albastra pe care scrie Seguro parca cu galben. Intri acolo si intrebi pe cineva cum ajungi exact ca ei sunt 'ascunsi' exact dupa hala noastra :)

Legat de fibra, cauta pe aici ca erau baieti care vindeau kituri. Si unii te mai si ajutau cu sfaturi...

CT-13-TGR 17-02-10 09:05

sunt zgarciti astia la informatii... nu stiu ce sa zic... dar sper sa o fac asa cum mi`am propus.... ps ce zici de bordu ala cu lumini colorate? stii ca discutasem de mult? tare mi`ar place sa il modelezi. :)

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning