![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
2. Are faruri de Seat. 3. Exagereaza cu auriul , deja o da in cocalarism. 4. E KITCH ! |
Quote:
eu am postat poza....si nu am postat-o pentru ca era kitsch cu 2 eleroane.... daca citesti bine ....ziceam pe atunci ca alea sunt stock.... am postat acel veyron ptr culoarea lui ! |
voi inca va certati?
mai puneti si o poza ceva ca sa nu isi piarda farmecul :D |
1 Attachment(s)
nu stiu daca a mai fost poza asta cu o super toba finala sport cu dubla evacuare !!! :rolleyes2 (daca a mai fost imi cer scuze)
|
Super Evacuare , de asta si-au pierdut astia de la Sebring vanzarile .... deoarece a inventat astia noua toba sport , coolll =)))))
|
e veche rau de tot poza dle mihai
|
vreau si eu frate :( :)))
|
2 Attachment(s)
Yo'mis primu:lol:
LoganoGolfitoCadeto :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: |
pacat de banii bagati in masina... :(
|
Jentile sunt frumoase foc :oops::oops:
dar per total ==>> Kitsch :-) |
omg... ce kitsch ... pacat de jante ...
|
Quote:
|
Nu mi se pare kitsch ci o lucrare destul de bine facuta fara exagerari marcante.
Daca "voi" îl considerati kitsch, ma gîndesc oare cum ar apare daca iau un FiBi de-al meu îi schimb bumper-ul din fata cu unul refacut în DACIA STILE, botul identic de Logan sau Sandero dar redimensionat pt dimensiunile FiBi. Tot kitsch ar fi interpretat ? :rolleyes2 |
Mai Exact =>>>
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
La Capitolu' : "Vreau Sa Fiu Un Avion ... Dar N'am Cu Ce"(Scuzati-ma daca au mai fost postate, nu am urmarit tot thread-ul) =>>
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning