Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

spitzerul 05-10-10 13:27

Re: Discutii despre orice!

am schimbat si debitmetru si tot asa merge acuma voi schimba si chestia aia de p carcasa de la filtru de aer numa tre sa ma duc cu ea k nu stiu cum se numeste..

cristi.mk4 05-10-10 13:41

Quote:

Originally Posted by spitzerul (Post 3704329)
am schimbat si debitmetru si tot asa merge acuma voi schimba si chestia aia de p carcasa de la filtru de aer numa tre sa ma duc cu ea k nu stiu cum se numeste..

decat sa faci tu pe mecanicu, sa verifici si sa schimbi tot de la A la Z nu merita, ma`i bine dute la un meserias......

spitzerul 05-10-10 13:45

poi nu tare merita k is cam scumpe piesele sa le tot schimb.....aici am ajuns si eu pan la urma sa ma duc la cineva sa o pun p tester sa vad sigur ce are>...

cristi.mk4 05-10-10 14:00

Quote:

Originally Posted by spitzerul (Post 3704382)
poi nu tare merita k is cam scumpe piesele sa le tot schimb.....aici am ajuns si eu pan la urma sa ma duc la cineva sa o pun p tester sa vad sigur ce are>...

nu neaparat la tester...... un mecanic adevarat ar sti care`i problema din prima, daca ii spui sintomele.....

si eo am avut ceva problema cu masina, mam dus la tester, si mi-au zis sa schimb supapa de vacum de admisie si plm.....apoi o fost de vina o mufa,

spitzerul 05-10-10 14:24

poi in cazul asta o sa o duc la mecanicul care sa ocupat dintotdeauna de masina k dja o cunoaste cred
ms oricum

_Duma_ 06-10-10 09:29

o bucata de informatie care cred ca va intereseaza pe toti :D --> http://www.emm.ro/Stiri/39616/OFICIA...in-4-noiembrie

MITSU 06-10-10 15:04

deabia astept sa-mi topesc salaru' acolo :))

IndyGG 07-10-10 01:52

parca s-ar da mercedesuri gratis acolo; de asteapta toata lumea deschiderea lui...de parca nu a mai fost lumea intru-n Mall de acesta...etc etc etc nare rost sa imi bat gura ca imi iau numa bobarnace peste cap

cristi.mk4 07-10-10 07:17

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 3708567)
parca s-ar da mercedesuri gratis acolo; de asteapta toata lumea deschiderea lui...de parca nu a mai fost lumea intru-n Mall de acesta...etc etc etc nare rost sa imi bat gura ca imi iau numa bobarnace peste cap

salut ce faci indy, esti acasa?

MITSU 07-10-10 16:19

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 3708567)

crede-ma ca sunt oameni care nici macar nu au auzit de asa ceva dapoi sa fi fost intr-unu. o noua atractie pentru cine nu a mai fost. cei care sunt la faculta in CJ li se pare ceva banal , exact cum mi se pare mie realu' in comparatie cu badea' Gheoghe de la tzara care stie doar de coperativa din sat. :)

AnDrEiCa 07-10-10 16:54

Mie mall-ul mi se pare o pierdere de timp:D.

MITSU 07-10-10 17:19

e fain prima oara dar devine banalitate ... aceleasi lucruri in fiecare mall cu mici modificari.:-)

Brabus 07-10-10 19:33

eu unul astept mall-ul doar pentru cinemax :D:D:D

teen.ager 07-10-10 20:02

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 3710212)

La fel si eu!

ballack 07-10-10 20:04

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 3710212)

same here, mai ales ca vom avea si noi 3D si nu v a mai trebui sa bati drumul pana la Cj sa vezi un film in formatul ala.

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning