![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Cred ca daia nu a postat VMD pana acum pe topic ... ca nu mai poate sa scrie :))))))
|
NINGEEEEEE!!!!!!!zapada astazi?:))
|
Quote:
|
Ma in ostoveni nu ninge... :rolleyes2
|
vai ...in nord chiar ninge frumos...
ba fane...da saci frate...nu venim doar 3 din 8 cu saci:))....hai si pe zi:> |
E in dovali poti sa iti iei de 2 pe 2 si e si gros dak va hotarati sa dam o tura pe malu alb ziceti si ne intalnim si merem la dovali sa ne echipam.:D
|
o lanterna mai badarana are careva?...nu de alta dar am facut rost de camera subacvatica in cazul in care intra zapada in ea ...si ne trebuie lumina ...
|
asa ma hai ca de data asta a fost plictisitor singur pe pista, mai pe seara sper sa ne strangem mai multi sa ne dam , care vine sa anunte o sa scriem aici pe la ce ora o sa plecam.....
|
6 Attachment(s)
mai multe nu am de aseara ... ca eram destul de subtire imbracat si imi ingheta mana pe aparat :)
asteptam si pozele si filmuletele de la SYD si Laur |
bai...eu nu am decat filmari care le primeste doar syd....pentru montaj...daca va dau filmarile nu mai au nici un farmec...
trebuie sa ii multumim lui SYD pentru distractia oferita!!!! |
Dupa cum spune vremea meteo....nu prea o sa mai ninga saptamana asta...ci se incalzeste ....eu zic sa iesim si astazi pana nu se topeste zapada...
|
Quote:
|
Quote:
L4uR (12/19/2010 2:23:45 PM): hai c**** in pana mea peafar L4uR (12/19/2010 2:23:47 PM): ca ma plictisii rau BUZZ!!! L4uR (12/19/2010 2:54:37 PM): hai c**** peafaraaaa |
Quote:
LauR laur: aloo LauR laur: ? LauR laur: zii ma LauR laur: si eu care credeam k sunt singurul pe care il F**e la cap |
:))))sa stati in casa ma voi cand e frumos afara...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning