![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
|
Quote:
|
bai eu junk food stiam ca sunt snacksurile , chipsurile si toate astea... prajiturele dalea ambalate etc...
|
cica mc si kfc bune si altele.... lol reveniti-va.
Mancati frate fructe si mancare facuta la cuptor fara uleiuri sau etc ca eu mi-ai tratat corpu ca un parc de amuzament si acum abea mai ma vedeti in oras la cate probleme de sanatate am .... m-am lasat de fumat mananc multe fructe , cartofi numai fierti si alte lucruri fara ulei , sau numai carne la gratar si mult peste... k altfel la 50 de ani veti avea probleme noi descoperite de om fatza de ceea ce au moshii acum. |
Quote:
|
astia de la mec vor sa ne dam pe mancare sanatoasa de cand renoveaza drive-in-u....cat despre kfc...e buuun frate, te face sa te crezi dragon a doua zi. dar... nu-s bune excesele.
|
Quote:
|
so god damn right. deja am slabit 3 kile numai citind postul de sus :))
sa se redeschida o data mecu ala. :P |
azi am fost la nou vian unde a zis shmu...
super buna frate... shmule , chiparosule , magnificosule , muschiolosule sa-ti traiasca puradei ... |
Io v-am zis :)) ... hai gata cu mancarea ca suntem in post .. care o tine :))
|
Quote:
post la anumite carnuri ;) sau la oo |
"we hungry man..." pentru cine stie. daca tin post in rate se pune? adica tin post negru intre mese si cand dorm...ar tebui sa se puna. nu s-a uitat nimeni de curiozitate la data de terminare a constructiei la drive-in?
|
mult nu cred ca mai dureaza... am eu o presimtire... eu nu mai pot dormii noapte , nu se mai aude zumzetu ala de la mc e prea liniste...
|
Quote:
Nu stiam ca scrie undeva o data de terminare a constructiei...hmm...cand mai trec pe acolo ma uit:D |
app de sowflaki si la restaurantu grecesc este f buna .daca tot e vb de mancare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning