Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Blondy26 13-04-09 22:00

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2235526)
esti pofticioasa dar te contrazici singura asa mi se pare mie sau de foame nu mai vezi :D
crezi ca sunt mai bune cele de la kfc care sunt facute din prafuri..cred ca mai sanatos e un sowflaki ..la shawer ma aia nu vreu sa aud ..

Nu am zis ca sunt sanatoase...am zis ca sunt foarte gustoase. E o diferenta. Chiar sustin ideea ca sunt pline de E-uri si totalmente daunatoare dar, dupa cum ziceam, castiga gustul pentru mine. Deocamdata n-am avut parte de efecte secundare gen ingrasare (ca de asta se plange toata lumea), mananc destul de la mec si sunt slaba. Pe "interior" D-zeu cu mila cred ca de la atatea E-uri o sa am organele conservate:))O sa mor devreme poate, dar macar o sa mor fericita:))

ct11lyv 13-04-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2235584)
Nu am zis ca sunt sanatoase...am zis ca sunt foarte gustoase. E o diferenta. Chiar sustin ideea ca sunt pline de E-uri si totalmente daunatoare dar, dupa cum ziceam, castiga gustul pentru mine. Deocamdata n-am avut parte de efecte secundare gen ingrasare (ca de asta se plange toata lumea), mananc destul de la mec si sunt slaba. Pe "interior" D-zeu cu mila cred ca de la atatea E-uri o sa am organele conservate:))O sa mor devreme poate, dar macar o sa mor fericita:))

da ai fost sa manaci ceva park mai vi de acasa......cu gustu imi veneau multe in minte.. in fine.. toti murim o data dar sa nu ne kinuim..

sonykel 14-04-09 05:41

bai eu junk food stiam ca sunt snacksurile , chipsurile si toate astea... prajiturele dalea ambalate etc...

YZF-PWR 14-04-09 08:04

cica mc si kfc bune si altele.... lol reveniti-va.
Mancati frate fructe si mancare facuta la cuptor fara uleiuri sau etc ca eu mi-ai tratat corpu ca un parc de amuzament si acum abea mai ma vedeti in oras la cate probleme de sanatate am .... m-am lasat de fumat mananc multe fructe , cartofi numai fierti si alte lucruri fara ulei , sau numai carne la gratar si mult peste... k altfel la 50 de ani veti avea probleme noi descoperite de om fatza de ceea ce au moshii acum.

SMocKey21 14-04-09 08:47

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2236436)
cica mc si kfc bune si altele.... lol reveniti-va.
Mancati frate fructe si mancare facuta la cuptor fara uleiuri sau etc ca eu mi-ai tratat corpu ca un parc de amuzament si acum abea mai ma vedeti in oras la cate probleme de sanatate am .... m-am lasat de fumat mananc multe fructe , cartofi numai fierti si alte lucruri fara ulei , sau numai carne la gratar si mult peste... k altfel la 50 de ani veti avea probleme noi descoperite de om fatza de ceea ce au moshii acum.

da precizeaza mah la oameni cat KFC si pericos ai balotat cu mine din vara pana acum 1 luna si putin :)))) Oprah de Constanta care esti :)))) acum chiar ca nu mai esti baiat de comitet :( pericos nu,kfc nu :)) ce ma fac? :)))

k4r4 14-04-09 09:18

astia de la mec vor sa ne dam pe mancare sanatoasa de cand renoveaza drive-in-u....cat despre kfc...e buuun frate, te face sa te crezi dragon a doua zi. dar... nu-s bune excesele.

Blondy26 14-04-09 16:24

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 2236597)
astia de la mec vor sa ne dam pe mancare sanatoasa de cand renoveaza drive-in-u....cat despre kfc...e buuun frate, te face sa te crezi dragon a doua zi. dar... nu-s bune excesele.

mdea...de cand tot pandesc drive-in-u ala sa se redeschida...facea serile mai frumoase, mai mancam in trecere asa o placinta cu visine yummy...acum mai e in tomis si in city dar e mult mai incomod -parchezi-urci-urci din nou-cumperi-cobori-cobori din nou-pleci-mananci, asta in caz ca nu vrei sa stai la masa sa mananci, pe langa gramada de copii care tipa, alearga si fac ca toate alea...numai mancat in pace si liniste nu e ala:))

pigoo 14-04-09 16:27

so god damn right. deja am slabit 3 kile numai citind postul de sus :))
sa se redeschida o data mecu ala. :P

sonykel 14-04-09 20:05

azi am fost la nou vian unde a zis shmu...
super buna frate...
shmule , chiparosule , magnificosule , muschiolosule sa-ti traiasca puradei ...

Psycho 14-04-09 21:38

Io v-am zis :)) ... hai gata cu mancarea ca suntem in post .. care o tine :))

ct11lyv 14-04-09 23:07

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2239108)
Io v-am zis :)) ... hai gata cu mancarea ca suntem in post .. care o tine :))

post la anumite carnuri ;) sau la oo

k4r4 15-04-09 13:23

"we hungry man..." pentru cine stie. daca tin post in rate se pune? adica tin post negru intre mese si cand dorm...ar tebui sa se puna. nu s-a uitat nimeni de curiozitate la data de terminare a constructiei la drive-in?

sonykel 15-04-09 19:12

mult nu cred ca mai dureaza... am eu o presimtire... eu nu mai pot dormii noapte , nu se mai aude zumzetu ala de la mc e prea liniste...

Blondy26 15-04-09 19:40

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 2240829)
"we hungry man..." pentru cine stie. daca tin post in rate se pune? adica tin post negru intre mese si cand dorm...ar tebui sa se puna. nu s-a uitat nimeni de curiozitate la data de terminare a constructiei la drive-in?

Da, chiar, se pune?:D :))

Nu stiam ca scrie undeva o data de terminare a constructiei...hmm...cand mai trec pe acolo ma uit:D

ct11lyv 16-04-09 01:55

app de sowflaki si la restaurantu grecesc este f buna .daca tot e vb de mancare..

All times are GMT +2. The time now is 14:29.

- Copyright 2026 4Tuning