Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

RA_2fast4u 03-11-09 22:21

Re: Chat

aualeu, dar ce ai facut cu ele tudore.. le-ai sudat? :))

din cate stiu eu cea mai eficienta treaba eu cu cheia in cruce + teava... eu zic sa mai incerci tu asa... pana la urma ori se desface ori pusca... el... sau cheia.. sau teava... sau ceva se intampla.... in cel mai extrem caz trebuie sa le tai jos...

CJ19TZU 03-11-09 22:26

=)) esti tare... si dup-aia cum le scot din discuri/fuzete? :)) daca fortez asa cu cruce si teava pana la urma se toceste hexagonul de pe prezon sau se rupe... una din doua... sau prezonul sau cheia... una din doua :)))

oq 04-11-09 10:07

incearca cu spray pt deblocat piese si mai incerci sa desfaci un pic iara mai dai cu spray si tot te joci prezonu ala il tot strangi si destrangi pe bucata cat itzi da voie sa nu le prea fortzezi ca se poate sfarsi naspa si cand pui prezoanele sus ungele cu un pic de ulei si eu am avut aceeasi problema anu trecut si am rupt 2 prezoane ca nu am fost atent:|

flip 04-11-09 10:08

incearca cu ceva spray gen wd-40

Craxy 04-11-09 11:13

Stie cineva ce s-a intamplat cu magazinul need for tuning?ieri am fost si nu mai era nimic inauntru si nici pe usa afis cum ca s-au mutat...sau stiti cumva alte magazine de tuning din cluj?

BULLDOG 04-11-09 11:22

Spider Tuning, pe Brasov

Craxy 04-11-09 12:16

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 2778826)
Spider Tuning, pe Brasov

da-mi si tu cateva detalii sunt din turda nu prea stiu strazile...da-mi un reper ceva...a da si au preturi bune?

CJ19TZU 04-11-09 16:15

str brasov e pe langa pasapoarte, langa piata cipariu. cauta pe o harta online sau in piata-az sau in pagini aurii.
am rezolvat cu prezoanele. am folosit niste chei mai mari combinate cu tevi mai lungi:P> au cedat asa, apoi nu le-am mai strans foarte tare. Ideea e ca nici nu clinteau din loc. nu aveam unde sa pun spray etc. bine ca s-a rezolvat :))

Craxy 04-11-09 16:16

Quote:

Originally Posted by CJ19TZU (Post 2779594)
str brasov e pe langa pasapoarte, langa piata cipariu. cauta pe o harta online sau in piata-az sau in pagini aurii.
am rezolvat cu prezoanele. am folosit niste chei mai mari combinate cu tevi mai lungi:P> au cedat asa, apoi nu le-am mai strans foarte tare. Ideea e ca nici nu clinteau din loc. nu aveam unde sa pun spray etc. bine ca s-a rezolvat :))

ok mersi de informatii sper sa trec maine pe la ei sa vad ce au...

CJ19TZU 04-11-09 16:18

nu stiu daca au reclama afara dar din cate imi amintesc era park la nr. 6.

Craxy 04-11-09 16:20

aveti idee de unde pot sa cumpar arcuri sport pt golf4 si grila fara semn?nu neaparat noi...

Craxy 04-11-09 17:13

ce stiti de radarele de pe turda-cluj?eu in ultima luna fac turda cluj zilnic si de cateva zile am observat ca au pus la intrare in tureni,martinesti indicatoare noi cu atentie monitorizare trafic-radar,iar detectoru a inceput sa bipuie...le-au dat drumu sau ce au facut?

ALEX_Agressor 04-11-09 17:43

care stie unde pot rezplva un airbag la unpeugeot 407 ,i sarit airbagu din dreapta,am dat brdul jos....undeva mai ieftin?

ALEX_Agressor 04-11-09 17:56

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 2779871)
care stie unde pot rezplva un airbag la unpeugeot 407 ,i sarit airbagu din dreapta,am dat brdul jos....undeva mai ieftin?

deci numa trebuie lipit capacul aceela,nimik mai mult

RA_2fast4u 04-11-09 18:10

Quote:

Originally Posted by CJ19TZU (Post 2779594)

Ha !! Told you, POWEEEEER !!!! POWEEER is the key :))

All times are GMT +2. The time now is 08:20.

- Copyright 2026 4Tuning