![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
comentati si la mine ;) brush cica :rolleyes2
|
shantzu ... prin geamu din spate ai decupat tu acolo unde se vede vechiu background, dar trebuia sa-l aduci pe cel nou la o culoare cat de apropiata de cea a alunetei (dak intelegi ce vreau sa zik) ... mai exact se vede nasol noul background prin luneta ... la baza picioarelor eleronului de obicei e o "talpa" de sustinere ... kit-u arata bine ...
|
2 Attachment(s)
salut am pus masina si aici sper sa nu se supere vreun moderator da chiar vreau sa imi zica cineva dc mi se intampla chestii aia la toate masinile dupa ce le modific putin si le salvez diferit de original. Sper sa vedeti diferentele pe fundal
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai facut si io o masina...astept pareri...
|
hitman454 ... prea putine modificari si pe deasupra au aparut si "patratelele" alea in background ....
*-_Speed_-* ... nu l-am luat dp nici o masina ... e brush ... (bine poate ti se pare cunoscut pt ca e inspirat din spoileru uneia reale) ... DJ-ul ... o janta are o culoare cealalta alta culoare ... aerisirile alea laterale sunt ireale ... |
jantele asa le-am luat nu am schimbat nmk la culori... ;)
|
patriotu nush daca ai citit bine da io am pus poza ca sa imi zica cineva de ce imi apar patratelele alea pe fundal si am salvato la rezolutie mai mare
|
2 Attachment(s)
Citroen C2 .... masinuta mea deo viatza ... :D :D :D
|
2 Attachment(s)
ce zicetzi...m-am descurcat cu brush`ul ma masca???:D:Dsi alte pareri...??
|
nice leul arata bine da ai neoane ireale
|
big ballz---->brushul de la mascae bun bv...dar selectia pt angel eye e aiurea ...rotile park sunt de carutza....mai mareste latimea cauciucului spate si fatza si logo ul ala cu ac tuning ...e aiurea ..trebuia mai inclinat...greseli mar nu prea vad ...in rest e oke totul
|
2 Attachment(s)
:arrow: :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
promit ca nu mai pun altele pana invatz in adobe sau altceva....dar sa nu uitati sa o comentati si pe asta 8)
|
2 Attachment(s)
sorry mai o data :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning