Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

sorizaro 27-11-11 10:47

Re: Club TICO

va li pune tu primul si dupa punem si noi..:D mi se pare exagerat cat parbrizu de-a dreptul enorm... app vali daca vrei iti fac eu mocca cat parbrizu:)

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 4743090)
sorine e mic nu se observa bine.
io am zis parasolar cit parbrizul si lat de 10cm

vali-05rzj 27-11-11 11:33

o sa-mi fac, iar moca nu am nevoie,ca-mi permit ,dar mai intrati si voi la saiturile cu curse de masini si vedeti ca acele cluburi care se respecta au parasolare cit parbrizu cu sigla clubului. www.streetlegal.ro

sorin_maican20 27-11-11 14:20

Orice ati zice eu nu imi pun parasolar cat parbrizu. Mi se pare prea mare si nici nu arata bine. Imi place asta mic fiindca e mai low profile.

Dar fiecare face cum vrea. Oricum ideea este aceeasi, promovarea site-ului, care oricum nu merge. Nu conteaza cat de mare sau mic e scrisu, conteaza sa spuna acelasi lucru.

sorizaro 27-11-11 14:30

1 Attachment(s)
de acord cu sorin:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4743501)
Orice ati zice eu nu imi pun parasolar cat parbrizu. Mi se pare prea mare si nici nu arata bine. Imi place asta mic fiindca e mai low profile.

Dar fiecare face cum vrea. Oricum ideea este aceeasi, promovarea site-ului, care oricum nu merge. Nu conteaza cat de mare sau mic e scrisu, conteaza sa spuna acelasi lucru.

sorizaro 27-11-11 14:33

3 Attachment(s)
Pachet Bass 500 ron sau 400 fara condensator

sorizaro 27-11-11 14:36

4 Attachment(s)
Poze facute azi din ...plictiseala:twisted::twisted::twisted::twisted:

sorin_maican20 27-11-11 17:06

Arata bine oglinda aia. Eu sunt printre aia carora stickerbomb-ul le place. Mai aduce un pic de culoare in marea de gri metalizat si negru.

sorizaro 27-11-11 17:08

sorin cu prima ocazie cand am timp iti fac dar a trimiti si mie imagini pe mail sa nu ii copiem lui vlad creatia proprie

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4743790)
Arata bine oglinda aia. Eu sunt printre aia carora stickerbomb-ul le place. Mai aduce un pic de culoare in marea de gri metalizat si negru.

Fireburn_03 27-11-11 17:36

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4743790)

abia astept sa imi montez si eu oglinda pe masina :D

Quote:

Originally Posted by sorizaro (Post 4743792)
sorin cu prima ocazie cand am timp iti fac dar a trimiti si mie imagini pe mail sa nu ii copiem lui vlad creatia proprie

ms de copyright :D

sorin daca vrei iti mai trimit si eu ce am mai gasit pe net :) in principiu ca format iti trebuie png transparent :) si le asezi tu dupa :D dar oricum vorbim cand iti dau cheile inapoi :D

sorizaro 27-11-11 18:48

Np vlad..:) totusi nu trebuie sa te copiem promit ca o sa o dau si eu jos..:D pentru a nu avea la fel ca tine ...o sa incerc sa o fac sapt asta oricum cum am facuto te sun sa vi sa o iei...sper sa nu ma insel si sa nu am timp sa o fac sapt asta avand in vedere ca sunt si cu mutatul..dar o sa imi dau silinta..

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 4743871)
abia astept sa imi montez si eu oglinda pe masina :D

ms de copyright :D

sorin daca vrei iti mai trimit si eu ce am mai gasit pe net :) in principiu ca format iti trebuie png transparent :) si le asezi tu dupa :D dar oricum vorbim cand iti dau cheile inapoi :D

nsmoga 29-11-11 16:49

cine isi face mila asa inainte de mos craciun si imi pune si mie unul d-ala mic cu ticoclub.ro intr-un plic la posta?

sorizaro 29-11-11 17:42

da-mi o adresa unde sa trimit ...

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 4748324)
cine isi face mila asa inainte de mos craciun si imi pune si mie unul d-ala mic cu ticoclub.ro intr-un plic la posta?

nsmoga 29-11-11 17:45

multam mult, ai PM

vali-05rzj 30-11-11 10:56

LA MULTI ANI! TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREI

STREET 30-11-11 22:30

eleron tico original tico 50 lei URGENT!!!!
http://www.ticoclub.ro/forum/showthr...d=3122#pid3122

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning