![]() |
|
Re: Club TICO
va li pune tu primul si dupa punem si noi..:D mi se pare exagerat cat parbrizu de-a dreptul enorm... app vali daca vrei iti fac eu mocca cat parbrizu:)
Quote:
|
o sa-mi fac, iar moca nu am nevoie,ca-mi permit ,dar mai intrati si voi la saiturile cu curse de masini si vedeti ca acele cluburi care se respecta au parasolare cit parbrizu cu sigla clubului. www.streetlegal.ro
|
Orice ati zice eu nu imi pun parasolar cat parbrizu. Mi se pare prea mare si nici nu arata bine. Imi place asta mic fiindca e mai low profile.
Dar fiecare face cum vrea. Oricum ideea este aceeasi, promovarea site-ului, care oricum nu merge. Nu conteaza cat de mare sau mic e scrisu, conteaza sa spuna acelasi lucru. |
1 Attachment(s)
de acord cu sorin:rolleyes2
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pachet Bass 500 ron sau 400 fara condensator
|
4 Attachment(s)
Poze facute azi din ...plictiseala:twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Arata bine oglinda aia. Eu sunt printre aia carora stickerbomb-ul le place. Mai aduce un pic de culoare in marea de gri metalizat si negru.
|
sorin cu prima ocazie cand am timp iti fac dar a trimiti si mie imagini pe mail sa nu ii copiem lui vlad creatia proprie
Quote:
|
Quote:
Quote:
sorin daca vrei iti mai trimit si eu ce am mai gasit pe net :) in principiu ca format iti trebuie png transparent :) si le asezi tu dupa :D dar oricum vorbim cand iti dau cheile inapoi :D |
Np vlad..:) totusi nu trebuie sa te copiem promit ca o sa o dau si eu jos..:D pentru a nu avea la fel ca tine ...o sa incerc sa o fac sapt asta oricum cum am facuto te sun sa vi sa o iei...sper sa nu ma insel si sa nu am timp sa o fac sapt asta avand in vedere ca sunt si cu mutatul..dar o sa imi dau silinta..
Quote:
|
cine isi face mila asa inainte de mos craciun si imi pune si mie unul d-ala mic cu ticoclub.ro intr-un plic la posta?
|
da-mi o adresa unde sa trimit ...
Quote:
|
multam mult, ai PM
|
LA MULTI ANI! TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREI
|
eleron tico original tico 50 lei URGENT!!!!
http://www.ticoclub.ro/forum/showthr...d=3122#pid3122 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning