![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
75 Attachment(s)
Drag R Arad
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
|
Asta asa e, si eu am auzit de la unii altii ca m-o facut nush cine. Comentatori din astia au fost si o sa fie tot timpul. Asa ca mai bine zic ca ma face toata lumea, am 150 cai si gata :lol:
De dat, e dreptul fiecaruia daca vrea sa se dea sau nu. Ovi probabil ti-a zis alea pentru ca tu cateva pagini in urma ai facut niste comentari, in care ai zis sa vedem cine e tare in arad, nu numa gura de ei daca bine ti minte :) Aveti vreme tot anul viitor sa mergeti la liniute ca o sa fie un sezon bogat in curse, daca nu in Romania, cel putin in Ungaria. Si atunci o sa aveti si masinile mai tari, si poate vin niste cupe si in Arad. :) Pana una alta, peste cam 2 saptamani o sa fie gata dyno-ul din Oradea. Pana acum mergem vreo 2 masini, daca mai sunt si alti doritori putem merge impreuna toti. Nu stiu detalii de costuri inca. |
Chestii de semantica la urma urmei.
|
Quote:
|
Quote:
|
Norby, B3B3 & Saptezeci si cinci GTI aradean, toti aveti dreptate in felul vostru, orgoliile sunt prea mari.
Niciodata nu am inteles cine are de castigat la faza: "L-am facut, am masina mai tare" etcetera etcetera etcetera; In sinea lui fiecare isi apreciaza masina, rautatile altora ar trebui sa conteze catusi de putin. Discutiile contradictorii sunt uneori obositoare, lipsite de concluzionari. Voie buna |
hahahah "voie buna"
vezi ca asta-i copyright la Ghita! :)) |
Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.
Pana una alta nu lucreaza nimeni la un magazin de piese auto? Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii. |
Quote:
|
Quote:
|
Problema rezolvata :)
Multumesc Ramona :) |
[QUOTE=NEo007;3801024]Sunt niste prostii astea si oamenii tot timpul o sa comenteze si de bine si de rau, si din invidie si din admiratie.
Pana una alta nu lucreaza nimeni la un magazin de piese auto? Am nevoie de niste bujii NGK BKR8EIX, am mai intrebat prin cateva locuri si nu au putut sa le aduca, nu stiu din ce motive.. Si nu m-as complica cu transportul din UK pt niste bujii.[/QUOT aveam si eu sa iti aduc.... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning