![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
misto ideea dar mie nu prea imi place cum ai asezat masina in background si ai facut decat un far..pe celalalt l-ai uitat, roata spate dak era iesita putin in afara era mai bine si bara spate ai uitato si se vede cam urat...imi place interiorul :O bafta in cont ;)
|
2 Attachment(s)
Daca aveam putzintel timp mai mult la Scion pt poll km asta iesea :???:
Comentatzi va rog :arrow: |
Fratzilor la masina lui pufy nu vedetzi ca ii facuta ca o aerisire in locul unde era farul ! deci nu a uitat ca sa il puna.....fitzi si voi mai atentzi putzin ;)
:idea: p.s. : pufy eu nu vad nici o greseala tzia iesit ff bine masina ! numai bine |
masina intr-adevar pare putin mai ciudat asezata in bg....probabil o sa il schimb...in schimb nu nu era nevoie sa ii fac si celalt far,nu ca l-as fi uitat,dar nu are 2 admisii de aer...in ceea ce priveste bara spate ,asa am dorit sa o las,asa au masinile de Super gt ...uite niste poze care te vor face sa intelegi mai bine
http://www.exvitermini.com/pics2507/s34bfl.jpg https://img145.imageshack.us/img145/1...an200sxmg8.jpg mersi de comanteriu simai astept si altele.... |
Quote:
Pufy ... superb ... ai grija la interioru ala de HB ... e singura greseala ... bafta .... |
4 Attachment(s)
comentati ........
|
Am stiut ca masinile ce le pun io sunt de neobservat.......sau nu suntetzi interesatzi sa imi zicetzi ce am gresit........bun.....:cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2:
|
2 Attachment(s)
am incercat si eu ceva.....sper sa placa makr putin si as vrea sa mi se mai dea ceva idei....
am vrut sa incerc ceva mai ciudat...mai tot ce e legat de masina e brush...si jantele |
Quote:
BRAVO ! BRAVO ! BRAVO ! Parerea mea... cea mai tare masina pe care am vazut-o in toata istoria VT a 4tuning-ului ! |
2 Attachment(s)
Barum ... culoare ireala ... plasa in unele locuri are umbre ciudate ... prea accentuate ... jantele fara reflexii ... pe "pamant" se vad fostele jante ... pleoapele nu mi se par identice ...
Manson ... e greu sa faci jante brush ... mai bine incepi cu un prag, un spoiler ... si dupa aia ... intre spoileru fata si roata se vede o pata alba ... vezi k in oglinzi ti se reflecta palmieri :D:D ... Pun si eu o lucrare ... coments plz .... |
2 Attachment(s)
TTurcielago :lol:
|
Gabi , janta de spate mi se pare putin cam plata :-? , si mai mergea tunata ... anyway it looks god this way ...
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
Gabi ... pe langa ce a spus leul si prelungirea ripii din spate mi se pare cam stramba ...
L33L00 ... arata bine ... dar ar fi fost mai bine sa o faci mai deschisa la culoare sa vedem modificarile ... pana acu nu vad nici o greseala ... bravo ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning