![]() |
|
Re: Ce masina credetzi ca este?
Quote:
|
Cum sa fie aia Honda Civic?
E Suzuki nustiucum4, nu mai tin minte cele 2 litere. |
Sasha....eu cred ca masina pusa de tine este un Fiat:D:D....am dreptate?:rolleyes2 asta era coupe-ul...
iar aia galbena este o copie coreeana parca dupa ignis...nu mai shtiu cum ii zice |
Quote:
masina e Chevrolet Cruze :D:D:D http://upload.wikimedia.org/wikipedi...olet_Cruze.JPG sari'ti cu masina ;) |
eu sunt de parere k am ramas cu o masina in urma...trebuie ghicita cea roshie...astept sa vad c mai zice Sasha...ma bucur k ai gasit-o tu pe cealalta:D:D...oricum shtiam ca au mai facut unii o copie,nu Chevroletul...
de ce naiba o copiaza toti,ca mie nu mi se pare chiar asa de stralucita:?: |
1 Attachment(s)
eu zic sa o lasam in pace pe cea rosie...
pun eu una nou noutza...doar ca trebuie sa o chici'ti in seara asta ...pt ca maine plec si ma intorc tocmai sambata :D |
nissan maxima
|
Eu astept cu cea rosie...trebuie sa fim fair play!!!!!!
UN MARE P.S. K NU MAI POT!!!!!!!! SARTITI!!!! SI CITITI!!!! fara nici o cratima sau apostrof!!!! No offence:rolleyes2 p.s. poti sa mai pui altele,pana knd vine Sasha |
Quote:
pune poza :P |
1 Attachment(s)
uite una grea....daca nu shtii in 10 min cred ca spun ce e,pentru ca "poate" e prototip:shock:
|
Quote:
probabil ca cel care a postat'o nu va mai intra prea curand pe forum si noi vom vb aiurea.... daca insisti.....spune tu ce masina e.... parerea mea e ca masina e prototip sau are un body kit unicat.....iar cel care a postat'o nu stie ce vorbeste... |
Quote:
|
@ WRC sper ca nu eshti suparat pe mine:)
@ Sasha....zi-mi te rog de masina aia rosie:( |
dinteus...un indiciu la masina:oops::oops:
stai k nici nu am vazut masina aia:oops::oops |
pe naiba...m-ai pierdut demult:(...deci nu e Fiat...
Shtii ce e stupid??? O mica povestioara: aveam peretele plin de poze cu masini,cateva sute..stiam fiecare masina unde e si ce e...Printre ele era si asta rosie,coupe-ul ala... Dar..intr-o buna zi...m-am certat cu prietena si am rupt totul de pe zid...varzaaaaaaaa nu stiu:((( |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning