![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare baieti.
problema cu geamu din dreapta cand ii dau al dolea click la buton in loc sa urce pana sus imi urca un pic si se opreste. M-am uitat la fire totul e bn, o fii macaraua dus? Alta problema cu centura nu are putere sa o traga inapoi numa cu ajutor, trebuie sa schimb si centura?:P |
Am o problema cu afisajul din bord la E36 ,uneori imi merge...uneori se vede doar jumate.de la ce poate sa fie ?
|
Quote:
|
Quote:
|
de ceva zile am probleme cu geamul de la sofer la un coupe e36 din 96. se ridica in trepte pana azi cand l-am deschis si am ramas cu el in usa...
geamurile sunt electrice pe fata.. cel de pe dreapta merge perfect.. acum asta de pe stanga e lasat de tot jos si nu se mai ridica neam.... apas pe buton sa-l ridic..se ridica 5-6 cm dupa care se blocheaza dar in jos merge iar... am dat fata de usa jos si macaraua e nituita.. merge cu o bormasina sa o dau jos? exista vreo solutie sa ridici manual geamul ? sau trebuie sa dau macaraua jos? sa fie inelul din motoras sarit? astept un raspuns..mai si ploua afara :) multumesc. |
Dai macaraua degeaba jos, inchide geamul din buton cu usa deschisa si o sa urce pana sus :lol:
|
asta a fost primul lucru pe care l-am incercat dar nu se ridica...se aude doar un sunet...ceva de genu ca ar cupla si atat..
nu se ridica nici cu usa inchisa..nici cu ea deschisa daca scot borna de la baterie si o las 5-10 min se reseteaza sau reinitializeaza ceva ? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stiu despre senzorul de pe stalp dar ala stiu ca foloseste atunci cand inchizi usa sa ridice geamul de tot sa=l bage sub cheder pentru etansare... la mine problema este ca geamul este lasat de tot..este in portiera si nu vrea sa se mai ridice ... eu cred ca motorasul are ceva..vreo piesa dintata de pe acolo. am inteles ca exista si un releu pt geamuri undeva pe sub torpedou sau in alta parte in afara de cutia de sigurante.. aveti idee unde ar fi ? scuze pt stres :) |
salut baieti am si eu o prb cu inchiderea la un e36 318is in 4 usi....se inchide doar usa de la sofer si cateodata isi revine si se inchide toata dar pica imediat....ce e de facut ?am verificat firele la portbagaj sunt ok....aveti idee ?multumesc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning