![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Daca nu aveti nimic mai bun de facut in data de 25 septembri decat sa mergeti la castane va propun sa faceti un lucru bun pentru judetul in care traiti. Intrati pe w w w. l e t s d o i t r o m a n i a.r o inscrietiva si participati la cea mai ampla actiune de curatenie din Romania.. Mai multe detali gasiti pe site. :D sau vi le pot oferi chiar eu. Faceti un lucru bun pentru tara asta! ;)
|
Quote:
|
si daca tot e vorba de SPAM, as dori sa va impartasesc cat de mult urasc preotii din trafic, cu toate manevrele lor, si CREZUL ca ei sunt singurii care se grabesc :D
astept cu nerabdare ziua in care le voi putea transmite sincere CONDOLEANTE :D |
baieti unde gasesc in oras MDF de 18, in afara de depozitele si magazinele cunoscute ca nu au...
|
La crips pe margeanului. Eu de acolo mi-am luat in primavara.
|
unde imi pot monta un kit xenon? stie careva vreo firma? mersi !
|
Quote:
|
Quote:
|
Crips e cunoscut, deci n-au....
|
Quote:
Quote:
MDF are, în comparaţie cu multe alte materiale lemnoase, o rezistenţă foarte ridicată la încovoiere şi înşurubare. Caracteristicele mecanice şi rezistenţa plăcilor MDF sunt mai ridicate decât la plăcile aglomerate obişnuite. Şi valorile de umflare sunt mult mai bune, decât la alte materiale lemnoase. Placa fibrolemnoasă de densitate medie de la EGGER se distinge prin caracteristici mecanice, tehnologice şi fizice în comparaţie cu cele ale lemnului masiv." http://www.onestopdiystore.com/images/MDF.jpg |
Quote:
|
salut ,are careva poze de la extrem adventure de la real?:D Varumi-o e campionu cu samuraiu :P:twisted::twisted:
|
Quote:
|
Stie cineva unde as putea gasi kit xenon ieftin in baia mare ? Ma intereseaza un kit bixenon H4
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning