![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG
4 Attachment(s)
Nu credeam ca am sa scriu asta vreodata, DAR, azi masina a plecat de la mine...:sad:
Am sa raman cu parerea de rau ca nu am apucat sa o fac asa cum o vizualizez zi si noapte..ar fi iesit o grozavie de Dacie, poate voi gasii pe cineva care sa-mi faca vreodata un desen cu ea asa cum o am eu in minte, ca sa vedeti si voi ce-mi doream...:rolleyes2 Asta e..vremurile s-au schimbat, varsta s-a schimbat, prioritatile s-au schimbat..la un momentdat in viata trebuie sa te mai gandesti si la cea de langa tine, cum ii este, ce-si doreste si ea..si nu numai la ce-mi doresc eu..nebunia mea trebuia cumva sa inceteze cu doua masini de pasiune..va ramane numai una de acum incolo...:rolleyes2 Sa o stapaneasca sanatos noul proprietar si sa o tina cat de bine va putea, masina a ramas in Braila:-) |
multumesc Bogdan ,si multumesc baietilor -jamaica yul si sandu ca au stat in ploaie sa o aducem acasa!
|
BMW - DACIA - scor 1-0
Autohtona a pierdut meciul... Sperăm ca noul proprietar să evolueze cu lucrările şi s-o vedem pe străzi cāt mai curānd. P.S. Este bine că Bogdan a realizat că nu poate continua două proiecte, două maşini clasice, maşini care cer investiţii considerabile şi a lăsat un alt pasionat să-şi īndeplinească visul. |
Imi pare rau de masina asta ca de masina mea, dar te inteleg, si sincer te felicit pentru tot ce-ai facut pana acum la ea.
Nu stiu daca e cel mai profesionist sau cel mai spectaculos proiect, dar din punctul meu de vedere e cea mai frumoasa si mai competa reconstructie si modificare a unei Dacia 1300 vazuta vreodata. |
Il faci sa boceasca.
|
Quote:
|
Multumesc Aleks.
Se poate inchide topicul, masina va fi stock la noul proprietar, macar am sa o mai vad:-) |
Quote:
De unde pana unde? Il cunosc pe Bogdan, impartasim aceeasi pasiune, l-am apreciat si-nca-l apreciez pentru daruirea si pasiunea ce l-au motivat candva sa faca o masina deosebita. Nu, mai sus chiar cred la propriu ca l-ai emotionat prin postarea aia, l-ai lovit la punctu' slab. Adica-mi inchipui prin ce trece, a muncit enorm, iar acum totu' s-a dus pe cateva mii de lei. Ma pun in locul lui, ma imaginez pe mine facandu-mi bucati tigaia in care volumul de munca investit a fost cel mai probabil mai mic. Ori la el e cu atat mai rau. Nicio ironie, va asigur! Bogdan, lipseste conserva da' raman amintirile si experienta frumoasa. Toate bune pe mai departe! |
Speram s-o tina si noul proprietar cat mai bine si cat mai din scurt, si, dupa cum cere Bogdan, topicul se inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning