Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

realmode 07-11-10 08:36

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3788735)
bebe....nu mai da explicatii nimanui,nu esti obligat sa o faci..tu stii ce masina ai si pentru ce ai aduso in stadiul asta....asa ca lasa lumea sa vorbeasca,ne le mai da importantza,pentru ca daca o faci,o sa continue discutia asta fara rost,la infinit...sa scrii pe forumuri e usor..;)...ti-am mai spus eu..las-o asa!..si sa-i vedem pe vorbareti pe piste!..bafta tuturor!!..:)

Se descurca bine BBE chiar si fara sfaturile tale ;) Omul vrea sa inteleaga lumea si mai bine pct lui de vedere, socializeaza.

ar80rau 07-11-10 18:22

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

felicitari la toata lumea care a participat azi si in special la aradeni :)...bv alex(sxy), LEX, ramo, sorin(nasol k nu ai reusit sa termini)...asteptam sa vina anu urmator sa vedem ce o sa mai fie...

PinkProbeLady 07-11-10 19:04

Quote:

Originally Posted by ar80rau (Post 3792542)
felicitari la toata lumea care a participat azi si in special la aradeni :)...bv alex(sxy), LEX, ramo, sorin(nasol k nu ai reusit sa termini)...asteptam sa vina anu urmator sa vedem ce o sa mai fie...

Multumim :D fain o fost!!!

ar75gti 07-11-10 19:18

felicitari aradenilor care au participat astazi..:)..si bafta pe viitor!(frumoasa cursa aia..sot-sotie..;),chiar daca sotzu' nu prea a fost "gentlemen" si a castigat)...si pr modul ala real: iar te bagi!..;),chiar daca nu am treaba cu tine..:)..hmm...p.s.-hpf-ul s-a dat??..ca nu "prea" l-am vazut p-acolo...ca zicea caa......felicitari tuturor!..

!41! 07-11-10 20:16

Respect tuturor care s-au dat azi.

E tare enervant sa stai pe margine sa auzi comentarii si rasete de la toti habarnistii.Cum zicea brummy la unu:" sa urce comantatorii la volan si sa stam noi pe margine sa- i comentam " :-)

UFO a fost bestie 8)

andy_wpo 07-11-10 20:19

Foarte enervant mai ales cand nu merge masina :D

!41! 07-11-10 20:23

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 3792955)
Foarte enervant mai ales cand nu merge masina :D

La ce te referi? La a mea ? :???:

andy_wpo 07-11-10 20:48

Nu la a mea :D renault 5 rosu turbo

!41! 07-11-10 20:50

mie mi-a placut cum mergea masina ta 8)

andy_wpo 07-11-10 20:54

Cand merea.Sa dus turbina,asta este,next time.Bine ca nu a fost mai rau,ca au patit altii lucruri mai grave,din pacate.Imi pare rau ca nu a mers macar odata la cat putea sa vad un timp

NEo007 07-11-10 22:21

Felicitari fete si baieti :) Ati mers bine toti, pacat de unele probleme mecanice :(

calinpetco 08-11-10 17:17

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3777660)
acuma o sa ai vedem pe aia care au masini in arad...nu numai numa gura ai de ei....8)8)8)

mda...

au fost unii de care n-a fost "gura" deloc si chiar au facut impresie frumoasa, FELICITARI!!! (se stiu ei care, nu ma apuc sa-i insir)

ralphmandl 08-11-10 17:33

a fost chiar reusit :x, daca nu ar fi avut nimeni probleme cu masina era chiar perfect:D

rangerxtr 08-11-10 21:41

ciao la toti !!!!!cine are numarul lui "vectra a" colegul nostru cu mazda rx-8!!!!

mrrocky89 10-11-10 00:26

44 Attachment(s)
pozze

All times are GMT +2. The time now is 03:37.

- Copyright 2026 4Tuning