![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fara nici o suparare dar glumite despre dacii , matizuri , tico se fac tot timpul . Crezi ca Demon a scapat fara nici o glumita asupra bestiei lui de 1.1 . :) ....
Intrebare pentru Skimpy : ce semnifica steagul Marei Britanie pe cupola Koreanei :) ? |
Quote:
|
Si iar o dam intr-o ...cearta .
|
Unde vezi tu cearta ...eu ma amuz copios aici :))
|
hai prieteni.. terminati.. unii sunt dispusi sa faca glume, altii nu inghit nici macar o replica comica.. hai sa ne intelegem fara discutii care incep sa se aprinda.
fiecare face ce vrea cu masina sa, fiecare cu simtul estetic propriu dobandit de-a lungul timpului si experientei, si tot asa. ce .. eu nu am 316? :lol: :pistoles: chill !! (mai ales d3m0n.. :D ) |
Cat e gluma e panarama . Dar am intrebat serios omul ce semnificatie are steagul . De Demon ziceam ca e amuzant . Daca tot e cafenea si se vorbea de cursele de la Dorna si sa gasit ca tampul ala cu WOZ-u care probabil va omora pe cineva in oras e mai interesant atunci am decis sa schimb si eu subiectul :D
|
Quote:
ai tractiune fata ? :D |
Quote:
Quote:
cine e woZ? :?? auzisem pe cineva care statea la super copou o data.. strigand dupa cineva.. "Bai .. gawozarule !! " dar sincer habar n-am cine e.. si din cate explicati voi aici..nici nu ma intereseaza :D spor la proiecte.. ca eu unul am nevoie maxim !! :D |
Quote:
|
Spor :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning