Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

2slow4u 19-08-10 08:09

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3594500)
Nu mai exista VW Phaeton IS 01 WOZ , ci BMW seria 3 is 01 woz .

...dar ai vazut ca la el este o regula, are un principiu in viata: Toata masina sa aiba geamurile fumurii (cele mai negre posibile)

D3m0N 19-08-10 09:18

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3595198)
...dar ai vazut ca la el este o regula, are un principiu in viata: Toata masina sa aiba geamurile fumurii (cele mai negre posibile)

intre timp a mai avut si un dodge nitro rosu de bv :P

Bogdan.IS 19-08-10 10:53

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3595284)

urata cu draci masina aia ... :censored:

skimpy 19-08-10 16:19

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3595284)

intre timp mai facem si cate o glumita despre matizuri, ca deh, e la moda.

D3m0N 19-08-10 16:41

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3596202)
intre timp mai facem si cate o glumita despre matizuri, ca deh, e la moda.

nu inteleg care era legatura si de ce te bagi in seama ca nu stiu daca s-a pomenit ceva de tine sau de mini-mini-couperul tau

Low_Ridah 19-08-10 17:30

Fara nici o suparare dar glumite despre dacii , matizuri , tico se fac tot timpul . Crezi ca Demon a scapat fara nici o glumita asupra bestiei lui de 1.1 . :) ....
Intrebare pentru Skimpy : ce semnifica steagul Marei Britanie pe cupola Koreanei :) ?

ocaruntu 19-08-10 18:19

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 3596373)
Fara nici o suparare dar glumite despre dacii , matizuri , tico se fac tot timpul . Crezi ca Demon a scapat fara nici o glumita asupra bestiei lui de 1.1 . :) ....
Intrebare pentru Skimpy : ce semnifica steagul Marei Britanie pe cupola Koreanei :) ?

ca si cum mi'as pune eu steme de mercedes pe matza :lol:

Bogdan.IS 19-08-10 18:45

Si iar o dam intr-o ...cearta .

Low_Ridah 19-08-10 19:07

Unde vezi tu cearta ...eu ma amuz copios aici :))

slip 19-08-10 19:37

hai prieteni.. terminati.. unii sunt dispusi sa faca glume, altii nu inghit nici macar o replica comica.. hai sa ne intelegem fara discutii care incep sa se aprinda.
fiecare face ce vrea cu masina sa, fiecare cu simtul estetic propriu dobandit de-a lungul timpului si experientei, si tot asa.
ce .. eu nu am 316? :lol: :pistoles:

chill !! (mai ales d3m0n.. :D )

Low_Ridah 19-08-10 21:57

Cat e gluma e panarama . Dar am intrebat serios omul ce semnificatie are steagul . De Demon ziceam ca e amuzant . Daca tot e cafenea si se vorbea de cursele de la Dorna si sa gasit ca tampul ala cu WOZ-u care probabil va omora pe cineva in oras e mai interesant atunci am decis sa schimb si eu subiectul :D

ocaruntu 19-08-10 22:19

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3596618)
hai prieteni.. terminati.. unii sunt dispusi sa faca glume, altii nu inghit nici macar o replica comica.. hai sa ne intelegem fara discutii care incep sa se aprinda.
fiecare face ce vrea cu masina sa, fiecare cu simtul estetic propriu dobandit de-a lungul timpului si experientei, si tot asa.
ce .. eu nu am 316? :lol: :pistoles:

chill !! (mai ales d3m0n.. :D )

si eu tot 316 :rolleyes2
ai tractiune fata ? :D

slip 19-08-10 22:28

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 3596869)
si eu tot 316 :rolleyes2
ai tractiune fata ? :D

YUP ! :D (bine.. deocamdata nu am nici un fel de tractiune ca masina e dezmembrata.. dar merge asa :D .. vin tare din urma).

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 3596822)
Cat e gluma e panarama . Dar am intrebat serios omul ce semnificatie are steagul . De Demon ziceam ca e amuzant . Daca tot e cafenea si se vorbea de cursele de la Dorna si sa gasit ca tampul ala cu WOZ-u care probabil va omora pe cineva in oras e mai interesant atunci am decis sa schimb si eu subiectul :D

cine e woZ? :?? auzisem pe cineva care statea la super copou o data.. strigand dupa cineva.. "Bai .. gawozarule !! " dar sincer habar n-am cine e.. si din cate explicati voi aici..nici nu ma intereseaza :D

spor la proiecte.. ca eu unul am nevoie maxim !! :D

Bogdan.IS 19-08-10 22:29

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3596886)
cine e woZ? :?? auzisem pe cineva care statea la super copou o data.. strigand dupa cineva.. "Bai .. gawozarule !! " dar sincer habar n-am cine e.. si din cate explicati voi aici..nici nu ma intereseaza :D

E varu lui Stig de la Top Gear , Stig din Iasi . Cred ca are cel mai rapid timp din iasi de la agronomie pana la fundatie .

Low_Ridah 19-08-10 22:31

Spor :)

All times are GMT +2. The time now is 02:17.

- Copyright 2026 4Tuning