![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
ok......sa mai schimbam subiectul putin. care merge la mare dupa 20 ?
|
Quote:
|
id de mess si mail : [email protected]
|
Quote:
|
unde se pot indrepta niste jante?
|
Quote:
sal tu stai undeva pe prelungirea bradului ca parca am vazut masina ta ....? e misto rau ... pt jenti de aliaj intrebi ? vezi aia de pe I.L Caragiale care au si vulcanizarea ... trebuie roluite |
da roluite , da nu prea mult
|
la dacia service am facut eu o janta........ pai si cu cine mergi in final danule ?
|
si eu una, si chiar mi-au lucrat-o bine, e un nene batran acolo, cam plictisitor dar face treaba ok
janta de aluminiu spun eu... |
Quote:
Cu putin efort...KIA Cee'd ... putin mai mult efort, parca...dar merita. Fara efort...si cu bani de mers si in grecia... KIA Picanto... aia noua, desi arata mai rau ca aia veche :) |
Quote:
|
u can add me ungur bulan
|
pai facem o trupitza.....
|
La Scoala Generala nr. 4 din Adjud , invatatoarea il pule pe Ciula Martis Dani sa zica o propozitie : ungurasul spune : "De dimineta me duc la pedure" . Micule hun , - nu e bine , spuse invatatoarea. Auzind aceasta Atilla Chel spuse : "atunce nu me mai duc". Si usurel copacel Atilla a crescut, chelia s-a lungit , a venit si a facut sport LABAcau si a intrat spion intr-o firma : in romania, el ungur , brandul german, colaborare cu americanii, patronii turci si toti hoti. :)))
"P.S. cum sa zici ca facem o "trupitza" ... foarte tare frate... |
1 Attachment(s)
Románia és tagságával megnyílt a lehetőség ezen országokban rezidens cégek, illetve ezen országok állampolgárai számára, hogy a .hu alatt domain nevet regisztráltassanak maguknak.... >>
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning